Çözüldü Bilgisayar açılınca çıkan Chrome sitesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EyMANta10

Hectopat
Bilgisayarı açınca kendisi Chrome sayfasından alakasız siteler açıyor. Opera indirme sitesi, Chrome indirme sitesi vs.

AVG'den tarama yaptım ama bir sonuç çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AdwCleaner ile tarama yapmak gerek PUP ya da reklam programı olabilir. Eklentilerden kaynaklı olabilir.
Bilgisayarı açınca kendisi Chrome sayfasından alakasız siteler açıyor. Opera indirme sitesi, Chrome indirme sitesi vs.

AVG'den tarama yaptım ama bir sonuç çıkmadı.
Başlangıç uygulamalarını kontrol et. Chrome kisayoluna sağ tıkla, özelliklerden konumu kontrol et. Zamanlanmış görevleri kontrol et. Chrome ayarlarindan Chrome'u sıfırla.

+Bunu yap.

@aliaksandr
AdwCleaner ile tarama yapmak gerek PUP ya da reklam programı olabilir. Eklentilerden kaynaklı olabilir.

Bu sorun benim de başıma gelmişti nasıl çözüleceğini anlatayım
Windows - R Yap Karşına çalıştır gelecek oradan MSConfig yaz sonra oradaki başlatma kısmındaki programları kontrol et bende adı Microsoft Windows olarak gözüküyordu.

Windows 10'da Görev Yöneticisi'nden başlatma kısmından yapabilirsiniz.
Bana da Türksat'in 1 Milyonuncu kullanıcısı oldunuz tebrikler çekilişe katılarak iPhone X Veya Samsung Galaxy A50 Kazanma şansını yakala yazmışlardı

Not: Msconfig'de Windows hizmetlerini gizlerse daha kolay bulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…