Bilgisayar açılırken gücü kesilip tekrardan açılmaya devam ediyor

emrhndgn

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı ikinci el olarak yeni aldım sayılır. Bilgisayar açarken Power tuşuna bastıktan sonra fanların ışıkları yanıyor dönmeye başlıyor 2-3 saniye sonra PC güç kesip fan ışıkları sönüyor 1-2 saniye sonra tekrar çalışmaya devam edip ses çıkarıp açılmaya başlıyor. Bazen bu işlem 4-5 kere tekrarlanıyor. Bu hatadan sonra BIOS'u son sürüme güncelledim sorunu çözmedi. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bilgisayar özellikleri;
BBF7FCB5-79B8-40C4-A656-F90FAF6A7AF5.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çocukken başıma gelmişti bu sorun tahminimce sürekli bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapatıldığı için yaşıyor olabilirsin.

Memtest uygulayip sonucu bildirebilir misiniz ramle ilgili olabilir. Eger ki sorun cikmazsa muhtemelen yuklediginiz herhangi bir uygulamadan kaynakli olabilir. Sahsen eski sistemimde wifi adaptoru sebebiyle problem yasamistim. Adaptoru sokup driverlari kaldirinca sorun da cozulmustu.

Memtest uygulayip sonucu bildirebilir misiniz ramle ilgili olabilir. Eger ki sorun cikmazsa muhtemelen yuklediginiz herhangi bir uygulamadan kaynakli olabilir. Sahsen eski sistemimde wifi adaptoru sebebiyle problem yasamistim. Adaptoru sokup driverlari kaldirinca sorun da cozulmustu.
694A6A23-B33D-4D80-B038-E61AF36DBA4F.jpeg

buyrun memtest görüntüsü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı