Bilgisayar açılışta mavi ekran verdi

Galiba ethernet adaptörü bildiğimiz USB ile takılanı kullanmıyorsunuz. Sizin anakartınızın içinde Realtek® 8111H Gigabit LAN Controller var. Bunun sürücüsünü güncellemek gerekecek. Şimdi sürücüyü 2 yerden indirebiliriz.

Birisi anakartın kendi sitesinden diğeri Realtek'in kendi sitesinden olacak. Ama ben hangisi daha iyi tam olarak bilmiyorum.

Buradan "Lan Drivers" kısmına gelirseniz. Ağ sürücüsü karşınıza çıkacaktır.

Burası Realtek'in sitesi.

Hangisi yükleyeceğimize tam karar veremiyorum. O yüzden @Berrkay hocamdan küçük bir yardım isteyeyim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Berrkay hocam bir şey söylesin sürücüyü indirirsiniz.

Ağ bağdaştırıclarına.
Tamam çok sağ olun yapıp geleceğim birazcık işim var.

Hangisi yükleyeceğimize tam karar veremiyorum. O yüzden @Berrkay hocamdan küçük bir yardım isteyeyim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
En güncel hangisiyse onu indirmeli. Bazen anakart üreticileri yazılımları geç güncelleyebiliyor.

Ben MSI'dan indireceğim.
En güncel hangisiyse onu indirmeli. Bazen anakart üreticileri yazılımları geç güncelleyebiliyor.
Galiba ethernet adaptörü bildiğimiz USB ile takılanı kullanmıyorsunuz. Sizin anakartınızın içinde Realtek® 8111H Gigabit LAN Controller var. Bunun sürücüsünü güncellemek gerekecek. Şimdi sürücüyü 2 yerden indirebiliriz.

Birisi anakartın kendi sitesinden diğeri Realtek'in kendi sitesinden olacak. Ama ben hangisi daha iyi tam olarak bilmiyorum.

Buradan "Lan Drivers" kısmına gelirseniz. Ağ sürücüsü karşınıza çıkacaktır.

Burası Realtek'in sitesi.

Berrkay hocam bir şey söylesin sürücüyü indirirsiniz.

Ağ bağdaştırıclarına.
Peki şimdi hangisine tıklayacağım?
1615650757823.png

@283156 Ethernet dirverı güncelledim. Kimliği paylaşmak kaldı. Attığım resimdekilerden hangisine basacağım?
Neyse sanırım en üstteki. Bastım ayrıntılar dedim fakat özellik diye bir kısım bulamadım.
1615651776148.png

Son düzenleme:
Ethernet adaptörü kullanmadığınız için donanım kimliğine gerek kalmadı.

Ethernet sürücüsünü indirdiniz. Şu an ethernet sürücüsü ile ilgili bir sıkıntı kalmaması lazım. Diğer dediklerimi uygulayın ve mavi ekran alıp almadığını bana söyle. Eğer mavi ekran tekrar alırsan minidump dosyasını paylaşırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı