ahmet.ershn
Hectopat
Bilgisayarımı yeni açtım. Discord yüklenirken direkt mavi ekran verdi. Yardım eder misiniz?
Minidump: 031321-12171-01.dmp
Minidump: 031321-12171-01.dmp
Tamam çok sağ olun yapıp geleceğim birazcık işim var.Galiba ethernet adaptörü bildiğimiz USB ile takılanı kullanmıyorsunuz. Sizin anakartınızın içinde Realtek® 8111H Gigabit LAN Controller var. Bunun sürücüsünü güncellemek gerekecek. Şimdi sürücüyü 2 yerden indirebiliriz.
Birisi anakartın kendi sitesinden diğeri Realtek'in kendi sitesinden olacak. Ama ben hangisi daha iyi tam olarak bilmiyorum.
Buradan "Lan Drivers" kısmına gelirseniz. Ağ sürücüsü karşınıza çıkacaktır.
B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MAGwww.msi.com
Burası Realtek'in sitesi.
Hangisi yükleyeceğimize tam karar veremiyorum. O yüzden @Berrkay hocamdan küçük bir yardım isteyeyim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Berrkay hocam bir şey söylesin sürücüyü indirirsiniz.
Ağ bağdaştırıclarına.
En güncel hangisiyse onu indirmeli. Bazen anakart üreticileri yazılımları geç güncelleyebiliyor.Hangisi yükleyeceğimize tam karar veremiyorum. O yüzden @Berrkay hocamdan küçük bir yardım isteyeyim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
En güncel hangisiyse onu indirmeli. Bazen anakart üreticileri yazılımları geç güncelleyebiliyor.
Peki şimdi hangisine tıklayacağım?Galiba ethernet adaptörü bildiğimiz USB ile takılanı kullanmıyorsunuz. Sizin anakartınızın içinde Realtek® 8111H Gigabit LAN Controller var. Bunun sürücüsünü güncellemek gerekecek. Şimdi sürücüyü 2 yerden indirebiliriz.
Birisi anakartın kendi sitesinden diğeri Realtek'in kendi sitesinden olacak. Ama ben hangisi daha iyi tam olarak bilmiyorum.
Buradan "Lan Drivers" kısmına gelirseniz. Ağ sürücüsü karşınıza çıkacaktır.
B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MAGwww.msi.com
Burası Realtek'in sitesi.
Hangisi yükleyeceğimize tam karar veremiyorum. O yüzden @Berrkay hocamdan küçük bir yardım isteyeyim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
Berrkay hocam bir şey söylesin sürücüyü indirirsiniz.
Ağ bağdaştırıclarına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.