Ekran kartsız çalışması için işlemcinin öyle çok iyi bir işlemci olması lazım ki ekran kartsız çalışsın.
Ekran kartsız çalışması için işlemcinin öyle çok iyi bir işlemci olması lazım ki ekran kartsız çalışsın.
Çözemezsin. Ekran kartın Dx10 destekliyor. Valorant'ta DX11 zorunlu.Bilgisayarı açabildim fakat Valorant'ı açtığımda böyle bir hata verdi(denemek için açmıştım)
Eki Görüntüle 1367627
Bu sorun genellikle ekran kartı ile ilgili oluyormuş sanırım ekran kartımda sorun var. Sorunu nasıl çözebilirim garantiye mi başvurmam gerekiyor?
Çözemezsin. Ekran kartın DX10 destekliyor. Valorant'ta DX11 zorunlu.
O zamana sürücü ile ilgili bir hata. Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar en son sürümü kurmayı deneyebilirsin.Ve Radeon uygulamasını açmayı denediğimde bu hatayı verdi.
Eki Görüntüle 1367637
Daha sabah oynadım ve ekran kartım RX 6600 XT bildiğim kadarıyla halihazırda DX11 ile geliyor.
O zamana sürücü ile ilgili bir hata. Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar en son sürümü kurmayı deneyebilirsin.
Onu nasıl yapacağım anlatma imkanınız var mı?
Eki Görüntüle 1367640burada bir sorun var değil mi? Çünkü ekran kartım var
DDU ile kaldırmadan önce son sürüm sürücüyü yükler misiniz? Sonra olmazsa Dediğimi yaparsınız.Onu nasıl yapacağım anlatma imkanınız var mı?
Eki Görüntüle 1367640
Burada bir sorun var değil mi? Çünkü ekran kartım var.
Sanırım bilgisayar sizin ekran kartınızı şu an görmüyor sıkıntı buradan ortaya çıkıyor. Sürücüleri yeniden yüklemek çözüm olmazsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
Bu rehber ile önce sürücüyü silin sonra AMD'nin sitesinden tekrar sürücü indirin.
DDU ile kaldırmadan önce son sürüm sürücüyü yükler misiniz? Sonra olmazsa dediğimi yaparsınız.
Sanırım bilgisayar sizin ekran kartınızı şu an görmüyor sıkıntı buradan ortaya çıkıyor. Sürücüleri yeniden yüklemek çözüm olmazsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
Bu rehber ile önce sürücüyü silin sonra AMD'nin sitesinden tekrar sürücü indirin.
DDU ile kaldırmadan önce son sürüm sürücüyü yükler misiniz? Sonra olmazsa dediğimi yaparsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.