Çözüldü Bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murata21

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım açılmıyor açıldığında monitör sinyal yok diyor. Kapatıp açtığımda böyle bir şey çıkıyor ve yavaş yavaş aşağı iniyor. Nasıl çözebilirim?

1650651290930.jpeg

Çözüm
Sanırım bilgisayar sizin ekran kartınızı şu an görmüyor sıkıntı buradan ortaya çıkıyor. Sürücüleri yeniden yüklemek çözüm olmazsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
Ekran kartsız çalışması için işlemcinin öyle çok iyi bir işlemci olması lazım ki ekran kartsız çalışsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak, sisteme görüntü gitmesi için bu görüntünün bir birimde işlenmesi lazım. Onboard veya harici farketmez GPU olmadan sistem açılmaz. Yanlış bilgi vermeyin.

Ekran kartsız çalışması için işlemcinin öyle çok iyi bir işlemci olması lazım ki ekran kartsız çalışsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum böyle ekran kartsız olmuyor sonuçta işlemcinin içinde de GPU bulunuyor.

Bilgisayarı açabildim fakat Valorant'ı açtığımda böyle bir hata verdi(denemek için açmıştım)

1650657785080.png

Bu sorun genellikle ekran kartı ile ilgili oluyormuş sanırım ekran kartımda sorun var. Sorunu nasıl çözebilirim garantiye mi başvurmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı açabildim fakat Valorant'ı açtığımda böyle bir hata verdi(denemek için açmıştım)

Eki Görüntüle 1367627

Bu sorun genellikle ekran kartı ile ilgili oluyormuş sanırım ekran kartımda sorun var. Sorunu nasıl çözebilirim garantiye mi başvurmam gerekiyor?
Çözemezsin. Ekran kartın Dx10 destekliyor. Valorant'ta DX11 zorunlu.

Ve Radeon uygulamasını açmayı denediğimde bu hatayı verdi.

Eki Görüntüle 1367637

Daha sabah oynadım ve ekran kartım RX 6600 XT bildiğim kadarıyla halihazırda DX11 ile geliyor.
O zamana sürücü ile ilgili bir hata. Güvenli modda DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar en son sürümü kurmayı deneyebilirsin.

Onu nasıl yapacağım anlatma imkanınız var mı?
Eki Görüntüle 1367640burada bir sorun var değil mi? Çünkü ekran kartım var

Bu rehber ile önce sürücüyü silin sonra AMD'nin sitesinden tekrar sürücü indirin.

Onu nasıl yapacağım anlatma imkanınız var mı?

Eki Görüntüle 1367640

Burada bir sorun var değil mi? Çünkü ekran kartım var.
DDU ile kaldırmadan önce son sürüm sürücüyü yükler misiniz? Sonra olmazsa Dediğimi yaparsınız.

Sanırım bilgisayar sizin ekran kartınızı şu an görmüyor sıkıntı buradan ortaya çıkıyor. Sürücüleri yeniden yüklemek çözüm olmazsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.

Çözüm

Bu rehber ile önce sürücüyü silin sonra AMD'nin sitesinden tekrar sürücü indirin.

DDU ile kaldırmadan önce son sürüm sürücüyü yükler misiniz? Sonra olmazsa dediğimi yaparsınız.

Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hemen deniyorum.

Fakat işlemcim Ryzen 5 5600X harici GPU'su yok diye biliyorum gene de nasıl ekran kartı olmadan çalışıyor?

DDU ile kaldırmadan önce son sürüm sürücüyü yükler misiniz? Sonra olmazsa dediğimi yaparsınız.

1650658999410.png

Denedim ve bu hatayı aldım :(

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı