Çözüldü Bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beyazlale

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX1650
İşlemci
İntel İ7 10TH GEN
Sabah bilgisayarı açmaya çalıştığımda böyle bir ekran geldi.(sol üst tarafta küçük bir çizgi var)

Dosya Ekleri

• 75B97DBF-FCDA-47B0-A23A-FDFD489F0D52.jpeg
    75B97DBF-FCDA-47B0-A23A-FDFD489F0D52.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 164
Çözüm
Arkadaş bilgisayar kapağını nasıl açacağını soruyor asla küçük görmek değil ama biraz tecrübesiz olduğu için bilgisayarın içini açıp donanıma zarar vermektense bu yolu uygulaması daha kolay olur diye düşündüm açıkçası.

Hocam bunda bir eğitime gerken birşey yok, RAM yuvasını bulacak, yavaşça RAM'i çıkaracak, ve sonra da aynı yere takacak.

Ben eskiden, bilgim olmadan yaptım bu işleri, yapa yapa öğrendim, eğer bir bilgisi yoksa da şimdi öğrenecek.
Kardeşim kapakla falan işin yok bilgisayar kendini korumaya almış sorun belli çözümde belli bilgisayarı fişten çek 3-5 dakika bekle tak sonra bilgisayarı aç bilgisayar normal açılmazsa reset tuşuna bas tekrar açılırken BIOS ekranına gir tarih ve saat doğru mu kontrol et kaydet ve kapat de yeniden başlat yine olmazsa format at boşu boşuna parça söküp takma.

Tamamda sadece siyah ekran var BIOS ekranını nasıl açacağım.

Arkadaş bilgisayar kapağını nasıl açacağını soruyor asla küçük görmek değil ama biraz tecrübesiz olduğu için bilgisayarın içini açıp donanıma zarar vermektense bu yolu uygulaması daha kolay olur diye düşündüm açıkçası.

Hocam bunda bir eğitime gerken birşey yok, RAM yuvasını bulacak, yavaşça RAM'i çıkaracak, ve sonra da aynı yere takacak.

Ben eskiden, bilgim olmadan yaptım bu işleri, yapa yapa öğrendim, eğer bir bilgisi yoksa da şimdi öğrenecek.

Çözüm
Hocam bunda bir eğitime gerken bir şey yok, RAM yuvasını bulacak, yavaşça RAM'i çıkaracak, ve sonra da aynı yere takacak.

Kredi kartı ile boşluk oluşturup açtım RAM'leri de söküp taktım oldu.

Kredi kartı ile boşluk oluşturup açtım RAM'leri de söküp taktım oldu.
Sorununuzun çözüldüğü için sevindim hocam,aynı sorunla karşılaşırsanız,Ram çıkartıp takınca düzeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı