Bilgisayar almak için beklemeli mi?

1 senelik keyif için tüm ömrü riske etmeye değmez, eğer bilgisayarım yokken adam akıllı derslerime odaklanırım diyorsan alma. Bilgisayarım olmasa da pek çalışmaya niyetim yok diyorsan al.
O kadar abartmalık bir mevzu yok hocam ortada. Yine alır en kötü kenarda durur yatırım yapmış olur. Her gün fiyatlar artıyor çünkü ve alıp kenara koyması bile çok iyi olur. Ailesiyle de konuşur ben bu bilgisayarı alıcam ama kullanmayacağım kenara koyacağım der yani. Ömür falan heba olmaz yani uçmuşsunuz siz.

O kadar abartmalık bir mevzu yok hocam ortada. Yine alır en kötü kenarda durur yatırım yapmış olur. Her gün fiyatlar artıyor çünkü ve alıp kenara koyması bile çok iyi olur. Ailesiyle de konuşur ben bu bilgisayarı alıcam ama kullanmayacağım kenara koyacağım der yani. Ömür falan heba olmaz yani uçmuşsunuz siz.
Koymasa bile ömrün heba olduğu yok. Sınav dediğin şey gerçekten bir kağıt parçası. Düşük puanla girilen bölümlerde bile imkan çok fazla. Olay sadece diploma almak değil. Sanki adamlar bilgiyi mi ölçüyor YDT'ye girdim adamlar 0 bilgi sormuşlar yetiştiremiyorsun soruyu yapabilsen bile. Zaten o kadar fazla insan giriyor ki bu bölümlere diploman harika da olsa önemini yitiriyor. Ne olacak oynasın oyununu insanlara yaşama olanağı mı sunuyorlar sanki hergün başka bir sorunu düşünmekten yaşanmıyor hayat.

O kadar abartmalık bir mevzu yok hocam ortada. Yine alır en kötü kenarda durur yatırım yapmış olur. Her gün fiyatlar artıyor çünkü ve alıp kenara koyması bile çok iyi olur. Ailesiyle de konuşur ben bu bilgisayarı alacağım ama kullanmayacağım kenara koyacağım der yani. Ömür falan heba olmaz yani uçmuşsunuz siz.

Koymasa bile ömrün heba olduğu yok. Sınav dediğin şey gerçekten bir kağıt parçası. Düşük puanla girilen bölümlerde bile imkan çok fazla. Olay sadece diploma almak değil. Sanki adamlar bilgiyi mi ölçüyor YDT'ye girdim adamlar 0 bilgi sormuşlar yetiştiremiyorsun soruyu yapabilsen bile. Zaten o kadar fazla insan giriyor ki bu bölümlere diploman harika da olsa önemini yitiriyor. Ne olacak oynasın oyununu insanlara yaşama olanağı mı sunuyorlar sanki her gün başka bir sorunu düşünmekten yaşanmıyor hayat.

Hocam sen bu işi biliyorsun tavsiyeler için sağ olun.

Adam alırsam oynarım demiş.

Çalışan adam zaten günde 1 saat bilgisayarda vakit geçirse bişey kaybetmez kardeşim ve o sınavı kötü yapmayı bütün ömüre nasıl riske attırdın anlamadım.
Üniversite sınavını önemsiz olarak görüyorsun herhalde kardeşim. Bu benim problemim değil. Arkadaş ders yerine vaktini bilgisayara harcayacaksa 1 sene hobisini ertelemeli. Sınavdan sonra oynayacak bol bol vakti olur zaten.

Üniversite sınavını önemsiz olarak görüyorsun herhalde kardeşim. Bu benim problemim değil. Arkadaş ders yerine vaktini bilgisayara harcayacaksa 1 sene hobisini ertelemeli. Sınavdan sonra oynayacak bol bol vakti olur zaten.
Olmuyor. Yok öyle birşey. Okul başlıyor hadi vizeleri geçeyim diyorsun odaklanıyorsun haftasonları sadece rahatsın. Sonra vizelerdi finallerdi stajdı oydu buydu yine aynı terane. Okul bitince de koş çalış diye baskılıyorlar zaten. Oynasın birşey olmaz mezuna da kalabilir millet 5 kez giriyor bu sınava illaha ilk senede girecek diye birşey yok. Bu yaşlarda böyle şeyler heves oluyor adam napsın 2 sene sonraki alacağı bilgisayarı heves mi kalır.

Önemsiz olarak değil ama bütün ömrü etkileyecek kadar önemli değil. Bütün hayatını o sınav olarak görmemeli daha neler olacak neler.

Koymasa bile ömrün heba olduğu yok. Sınav dediğin şey gerçekten bir kağıt parçası. Düşük puanla girilen bölümlerde bile imkan çok fazla. Olay sadece diploma almak değil. Sanki adamlar bilgiyi mi ölçüyor YDT'ye girdim adamlar 0 bilgi sormuşlar yetiştiremiyorsun soruyu yapabilsen bile. Zaten o kadar fazla insan giriyor ki bu bölümlere diploman harika da olsa önemini yitiriyor. Ne olacak oynasın oyununu insanlara yaşama olanağı mı sunuyorlar sanki hergün başka bir sorunu düşünmekten yaşanmıyor hayat.
Aynı şeyleri düşünüyoruz hocam sakin olun 😳

Derslerini etkileyebilir. Ama ben disiplinliyim, ders ile oyunu ayırt edebilirim dersen o sana kalmış. İşin maddiyat kısmına gelecek olursak, sürekli bir şeylerin fiyatları artıyor hepimiz biliyoruz. Eğer elinde maddi bir imkan var ise, ve almak istiyorsan sakın bekleme. İndirimde olan ve kafana yatan, isteklerini karşıalayan bir cihaz bulursan hemen al. Bilgisayar hepimize lazım. Kullanmasan bile elinin altında bulunmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı