DoubleDouble74
Kilopat
Şimdi E-GPU için bir aparat alacaksınız. Bu aparat laptopun taşınabilirlik özelliğini kaybettirecek. Ayrıca işlemciniz eski. Sizin bu işlemciyi ileride yenilemek için yeni bir bilgisayar almanız gerekecek. Şimdiki işlemcinizin destekleyebileceği bir ekran kartı ileride yetersiz kalacak. Bu sefer ileride ekran kartını da değiştirmeniz gerekecek. Aldığınız aparat da boşa çıkacak. Bunun yerine sistemi yenilemek daha mantıklı.Neden?
Yüksek bir ekran kartı olsa işlemci kullanımı %80 %90 olup sorun çözülmez mi şimdi? Kısaca ekran kartı işlemciyi besleyemiyor
Sanırım E-GPU olmalıyım kimse yardımcı olmadı ama buyrun izleyin videoyu:
Adam 960 takmış daha işlemci kullanımı %75-90 arası daha yüksek olsa yine kaldıracak.
Darboğaz yok ama işlemci ekran kartına göre çok mu güçlü diyorum siz kuruntu yapıyorsunuz diye cevap veriyorsunuz.Darboğazlık bir durum olmadığini arkadaslar zaten iletmis, kuruntu yapmayin kendi kendinize
Dilersen Valley Unugine Benchmark indir, 1080P Ultra sonuçlari paylas. Sicaklik degerlerine de AIDA64 ile bak eş zamanli, bir problem varsa goruruz. Degerler normal cikarsa anla ki kuruntu yapiyorsun, anla ki sistem performansin bu.
Tamam darboğaz değil anladım. Sorun ama eğer ekran kartını yükseltirsem işlemci tam gücünü kullanabilir ve daha çok FPS alırım diye düşündüm. Bundan dolayı E-GPU mu yoksa yeni bilgisayar mi diye soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.