Bilgisayar almak mı? Yükseltmek mi?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Ben sadece CS:GO oynamak için bir sistem almayı düşünüyordum ama halihazırda CS:GO'da 800x600 ayarında 60-70 FPS alan bir sistemim var.
Intel i3 3210 3.20 GHz.
4 GB RAM.
HD 5570.
500 GB HDD.
300 Watt Everest PSU 🥶

Sizce yeni bir sistem mi almalıyım yoksa ne gibi değişiklikler yapabilirim? Çok para vermek istemiyorum. Oyunları zaten PS4 üzerinden oynuyorum. PSU sorun olmasa yükseltirdim ama biraz sıkıntı o iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el piyasası çok yükseldi. O bilgisayara yapacağınız yükseltme bedeli ile yeni platforma geçersiniz giriş segmenti dahi olsa. i7 3. nesil alın diyeceğim 900'den kapı açarlar. Ekran kartları ve ram fiyatları ayrı derya.

Forumdaki insanlarım yeni sistem aldırma hevesi nereden geliyor anlamıyorum. Aynı benim gibi bilgisayara 5 10 bin verecek değilim CS:GO 60-70 FPS oynatsın işten gelince bir iki el atarım kafasında isen sistemine yükseltme ile işini görebilirsin. Şimdilik çözünürlüğünı 800x640 yap bir tık bulanıklık geçer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı