Bilgisayar Almayı Lüks Sayan İnsanlar

Sıkıntılarınız var sanırım?

Sana üslubunu düzelt demedik mi? Eğlence lüks falan değildir. Hiçbir şekilde "lüks" kabul edilemez. Lüks dediğim evde PC varsa ve yeterliyse sırf yenilemek için almaktır veya aynı gıdadan 10 tane almak gibi. Lükstür zaten deyip daha fazla boş yapma.

Sana üslubunu düzelt demedik mi? Eğlence lüks falan değildir. Hiçbir şekilde "lüks" kabul edilemez. Lüks dediğim evde PC varsa ve yeterliyse sırf yenilemek için almaktır veya aynı gıdadan 10 tane almak gibi. Lükstür zaten deyip daha fazla boş yapma.
Cümleleriniz çelişiyor diyene bak sen :). Bana üslubunu düzelt deyip üstüne ''boş yapma'' demeniz komik olmuş.

Her neyse daha fazla bu kadar basit bir konu hakkında tartışıp gereksiz yerlere taşıyarak insanları incitmek istemem. ''Sıkıntılarınız var sanırım'' diyerek sizi kırdıysam özür dilerim. Herkesin farklı fikirleri olabilir saygı duymak lazım. Benim fikrim de lüks olduğu yönündeydi diyerek ayrılıyorum.

Herkesin eğlenmeye hakkı var, sadece çalışırsak ve eğlenmezsek kimsede yaşama isteği kalmaz, eğlence ihtiyaç değil lüks demek, Sex'i zevk için değil sadece çocuk yapmak için yap demekle eşdeğer. Temel ihtiyaçlarımız sadece Barınma, Giyinme, Gıda, Güvenlik değil, Teknolojide var. RTX 2060'ın altında bir seviyede bilgisayarların lüks olduğunu düşünmüyorum.

Yabancının asgari ücretinin 10/1 ile alabildiği ekran kartını Türkiye"de 2 aylık asgari ücretle zor alabiliyorsan tabii ki lüks kabul edecek insanlar bu gayet normal bir durum.
Normalde ihtiyaçtır, fakat Kanada'da falan yaşamıyoruz asgari ücretin yarısıyla PC toplama imkanımız yok, Türkiye gibi bir ülkede ne yazık ki ihtiyaç değil lüks olmak zorunda, yani tabii ihtiyaç fakat dolar uçuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı