Bilgisayar bir anda yavaşlamaya başladı

Mertylk

Hectopat
Selam, biraz geç atıyorum ama 4 ay önce bir PC aldım. Onun için de hızlı bir M.2 SSD aldım ama bugün PC'yi açtığımda kasmaya başladı, yavaş tepki vermeye başladı ve ondan önce güvendiğim bir yerden Photoshop 2020 indirdim. Galiba ondan bir virüs falan mı bulaştı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer virüs girmişse ne yapabilirim? Avast'ta taradım ama virüs çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
indir.jpg

Sorun yaşayan adam! Lütfen sistem özelliklerini belirt!

Öncelikle formatı düşünmeyin, Kaspersky ile tarama gerçekleştirdiyseniz yanına ek olarak Malwarebytes kullanabilirsiniz. Onu da kullandıktan sonra agresif bir araçtır ancak Norton Power eraser ile işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Üçünün de bağlantılarını bırakacağım. Kaspersky ve MBAM basit, Npe'yi nasıl kullanacağının da rehberini bırakıyorum konu altına.

Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Şunlardan sadece Malwarebytes'ı denedim ondan bir sonuç alamadım. Diğerlerini de deneyeceğim ama Kaspersky'da bir üyeliğim vardı ve onun süresi bitti.

Onun dışında bir ekleme yapacağım PC'de hiçbir yere tıklayamıyorum kısayollarla Google'ı açıyorum ve nedense Google'da her siteye videoya falan tıklayabiliyorum.

Attığım linkten ücretsiz olan Kaspersky'ı kullanabilirsin. Konu hakkında alanında uzman iki kişiyi etiketliyorum buraya. Onlar benden çok daha faydalı önerilerde bulunurlar.

@Murat5038 , @24099
Çok teşekkürler hocam etiket için.

@ViooYa hocamın dediklerini ilk olarak uygulayabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse:

Burada yer alanları paylaşın.

Çok teşekkürler hocam etiket için.

@ViooYa hocamın dediklerini ilk olarak uygulayabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse:

Burada yer alanları paylaşın.

Hocam bir sıkıntı var ben hiçbir yere tıklayamıyorum yani uygulamayı da kuramıyorum.

Hocam bir sıkıntı var ben hiçbir yere tıklayamıyorum yani uygulamayı da kuramıyorum.
Nasıl yani? O halde farklı bir çözüm yolu izleyeceğiz.

Kaspersky Rescue Disk 2018'i aşağıdaki rehbere göre indirip USB belleğe yazdırın ve bilgisayarda boot edin. Tam tarama yaptırın, bulunanları temizleyin.

İşlem bitince geri Windows'a geçtiğiniz vakit bize durumu bildirin.

Kaspersky rescue disk 2018'i aşağıdaki rehbere göre indirip USB belleğe yazdırın ve bilgisayarda Boot edin. Tam tarama yaptırın, bulunanları temizleyin.

İşlem bitince geri Windows'a geçtiğiniz vakit bize durumu bildirh.

Hocam gerek kalmadı ben format ile sorunu çözdüm yardımınız için teşekkürler.

Kaspersky rescue disk 2018'i aşağıdaki rehbere göre indirip USB belleğe yazdırın ve bilgisayarda Boot edin. Tam tarama yaptırın, bulunanları temizleyin.

İşlem bitince geri Windows'a geçtiğiniz vakit bize durumu bildirin.

Hocam sorun mouse deymiş mouse bozulmuş bende virüs bulaştı sandım 😅galiba yılın en beyinsiz insanı ödülüne hak kazandım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı