Bilgisayar birden kapandı

Bir Bardak Çay

Centipat
Merhabalar, bugün LoL oynarken birden monitörler görüntü vermeyi kesti ve cızırtı sesi çıkmaya başladı. Kuvvetli bir cızırtı, aşağıya minidump dosyasını bırakıyorum bir bakar mısınız sorunu neymiş?

Evet arkadaşlar bırakamıyorum dosyanın içinde minidump yok.

Düzenleme: Sistem Özellikleri;
MSI Gaming X RX 580
Gigabyte B450 S2H
Corsair Vengeance 8+8 16 GB RAM
Ryzen 5 2600
500W Thermalte 80+ PSU
AOC CG4G1 24" monitör.

Laptoplarda sık sık oluyo düğmeye 20 sn fln basılı tut deniyo ne bileyim soğumaya bırakın veya içine bakım yapın deniyo bazen kablolarda aşırı ısınmadan dolayı erime kopma vb. olaylar olabiliyor

B.

Merhabalar, bugün LoL oynarken birden monitörler görüntü vermeyi kesti ve cızırtı sesi çıkmaya başladı. Kuvvetli bir cızırtı, aşağıya minidump dosyasını bırakıyorum bir bakar mısınız sorunu neymiş?

Evet arkadaşlar bırakamıyorum dosyanın içinde minidump yok.

Bende LoL oynarken PC nadiren olsa da kapanıyordu bu işte bir iş var :D.

Mavi ekran vermediyse mindump olmaz zaten. Monitörümün güç kablosu temassız olduğunda bahsettiğiniz gibi ses geldiği oluyordu. Birden kapandıysa güç kesintisi olması muhtemel. Güç kablonuzu, oturduğu yeri kontrol edin.
Güç kesinti değil kasa çalışmaya devam ediyor ama görüntü yok, bilgisayarı tuşundan kapatıp yeniden açtım açıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı