Bilgisayar çok fazla mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Takolaier

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/11aS0xxlqO8NJAlj-LUxntZoPUP4IuBNc?usp=sharing
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650 Ti
İşlemci
Ryzen 7 4800H
Merhbalar, bilgisayar son 2 günde 5 kere mavi ekran verdi. Üstüne bir de bu 5 hata dışında bilgisayar bir anda donuyor ve arkada drrrr gibi bir ses geliyor. Ben açma kapama tuşuna basmayınca düzelmiyor ve bu hataya dair minidump dosyası oluşmuyor. Uzun bir süredir olmuyordu. Fakat olduğunda ise aynı gün defalarca kez oluyor. Özellikle Albion oynarken veya arkada birden fazla Chrome sekmesi açıkken oluyor. İş yerinde ve evde oyun oynarken kullandığım bir bilgisayar, bu sebeple acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisine gir. Ağ bağdaştırıcısındna Realtek ağ kartını seç devre dışı bırak de. Sistemi yeniden başlat. O şekilde dene, devam ederse yüksek ihtimal anakart değişecek veya tamir edilecek servise yolla.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şeyi yaptım ama Wi-Fi üzerinden internete bağlandığım için devre dışı bıraktığım aygıtı tekrar açmak zorundayım. Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcısı kısmının ekran fotoğrafını aşağıya ekledim. Devre dışı bırakılmış gözüken aygıt VPN bağlayınca açılıyor, diğer şekilde devre dışı oluyor kendiliğinden.
Ayrıca yeni bir konu açtım. Orada yaşadığım her şeyi ve yeni yaşamakta olduğum sorunları düzenli ve dikkatli bir şekilde tekrar açıkladım. Mümkünse o konuya göz gezdirirseniz çok sevinirim. Linki aşağıya bıraktım.

1761197526534.png

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şeyi yaptım ama Wi-Fi üzerinden internete bağlandığım için devre dışı bıraktığım aygıtı tekrar açmak zorundayım. Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcısı kısmının ekran fotoğrafını aşağıya ekledim. Devre dışı bırakılmış gözüken aygıt VPN bağlayınca açılıyor, diğer şekilde devre dışı oluyor kendiliğinden.
Ayrıca yeni bir konu açtım. Orada yaşadığım her şeyi ve yeni yaşamakta olduğum sorunları düzenli ve dikkatli bir şekilde tekrar açıkladım. Mümkünse o konuya göz gezdirirseniz çok sevinirim. Linki aşağıya bıraktım.

1761197526534.png

Güncelleme: Bu sabah iki kere daha oldu, birincisi için oluşan DMP dosyasını linke ekledim. Mavi ekran hatalarından oluşan bir arşivim var artık. :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı