Bilgisayar çok fazla RAM kullanıyor

iAlp03

Hectopat
Görev yöneticisinde kullanıcılar kısmında RAM kullanımı 5.3 GB gözüküyor.
aaa.png

Ve biliyorum bu Windows'un kullandığı miktar hariç ama performans kısmında RAM kullanımı 12.5 GB gözüküyor az önce 13.5 GB idi şimdi azalmış.
1643506506784.png

Windows 7 GB RAM mi kullanıyor? Bu ek 7 GB RAM kullanımı nereden geliyor? Windows'un 7 GB kullandığını düşünmüyorum.

Görev yöneticisinde kullanıcılar kısmında RAM kullanımı 5.3 GB gözüküyor.Eki Görüntüle 1288112

Ve biliyorum bu Windows'un kullandığı miktar hariç ama performans kısmında RAM kullanımı 12.5 GB gözüküyor az önce 13.5 GB idi şimdi azalmış.Eki Görüntüle 1288113

Windows 7 GB RAM mi kullanıyor? Bu ek 7 GB RAM kullanımı nereden geliyor? Windows'un 7 GB kullandığını düşünmüyorum.

Windows boşta normalde 1,5 ya da 2 GB RAM kullanıyor diğerleri arka planda çalışan uygulamalar ve sizin su anda kullandığınız programlardan veya izlediğiniz videolardan oluşuyor.

Görev yöneticisinde kullanıcılar kısmında RAM kullanımı 5.3 GB gözüküyor.Eki Görüntüle 1288112

Ve biliyorum bu Windows'un kullandığı miktar hariç ama performans kısmında RAM kullanımı 12.5 GB gözüküyor az önce 13.5 GB idi şimdi azalmış.Eki Görüntüle 1288113

İşlemler kısmını atar mısınız, ayrıca arka planda çok fazla uygulama açık sebebi olabilir.

RAM kullanımı normal bence.
Arka planda bir dünya uygulama açık.
Kullandığın programlara göre RAM kullanımı normal.
Alt tarafta çalışan uygulamalara göre bence normal.
Konuya dikkatli bakarsanız kullanıcılar kısmını attım benim kullandığım tüm RAM miktarı orada gözüküyor.
Normal arka plandaki uygulamalara bakarsak
İşlemler kısmını atar mısınız, ayrıca arka planda çok fazla uygulama açık sebebi olabilir.
Arka planda gözüken şeyler toplamda 2 GB kullanıyor. Zaten onların kullandıkları kullanıcılar kısmında gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı