Bilgisayar çok fazla RAM tüketiyor

Arif.Işık

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar boştayken RAM kendi kendine yükselmeye başlıyor ve sonuna kadar kullanıyor. Bir daha da inmiyor. Aşırı kasıyor. Ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor sonra yeniden yükselmeye başlıyor. 2-3 Gün oldu bilgisayara format atalı böyle bir sorun yoktu. Bu sabah başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan güncelleme yapıyor ama neyin güncellemesi bilmiyorum. Güncelleme bittiğinde düzelip düzelmediğini kontrol edeceğim. Düzelmedi ise mecburen format atacağım.

İlk işim CCleaner silmek olacak o zaman
4 GB RAM artık oldukça yetersiz bi' boyut. Bence başka bi' 4 GB RAM alın, 4+4 8 GB yapın .

Bence direkt Windows 10'a geçin, Windows 10'u da forumdaki adımlardan indirin, farklı farklı sitelerden bilmediğiniz yerlerden indirmeyin. Orijinal kendi sitesinden de indirebilirsiniz.
Windows10 u kendi sitesinden indirip kurmuştum. Fakat bilgisayarda bi ağırlık oluşmuştu. O yüzden tekrardan 7 kurdum.
4 GB RAM artık oldukça yetersiz bi' boyut. Bence başka bi' 4 GB RAM alın, 4+4 8 GB yapın .
Hazirana doğru yeni bir bilgisayar alacağım için bu bilgisayari şuan idarelik kullanıyorum. O yüzden bu bilgisayara bişey almak bana şuanda mantıksız geliyor. Eski bir bilgisayar zaten kendileri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…