Bilgisayar çok RAM kullanıyor

• Konuyu başlatan seller
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 574

seller

Hectopat
Daha fazla  
3 hafta önce MediaMarkt'tan bir laptop aldım ve çok fazla RAM kullanıyor. Arkada hiçbir şey açık olmamasına rağmen yüzde 90'dan aşağısını görmüyor.

1709917687263.png

1709917707789.png

Hayır herhangi bir virüs yediğimi sanmıyorum indirilenleri kontrol ettim.

Malwarebytes ile taratabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok kullanmıyorsan Widgetleri kapat etkisi olacaktır.

Eğer devam ederse Tercihin Win 10 olabilir ancak değerler normal değil.

MediaMarkt'tan aldığınız gibi kullanmaya başladığınızdan kaynaklı muhtemelen. Gerekli gereksiz birçok uygulama yüklü geliyor, McAfee vs. Tavsiyem verilerinizi yedekleyip Windows 10 veya 11 Pro formatı atmanız. Daha sonrasında HiBit Uninstaller ile kullanmadığınız bütün uygulamaları kaldırırsanız güzel olur. Ayrıca Windows ayarlarında "İsteğe bağlı özellikler" kısmından kullanmadığınız bütün özellikleri kaldırabilirsiniz.

1709918174178.png

1709918194783.png

Ve bu şekilde temiz bir sistem elde edebilirsiniz.

MediaMarkt'tan aldığınız gibi kullanmaya başladığınızdan kaynaklı muhtemelen. Gerekli gereksiz birçok uygulama yüklü geliyor, McAfee vs. Tavsiyem verilerinizi yedekleyip Windows 10 veya 11 Pro formatı atmanız. Daha sonrasında HiBit Uninstaller ile kullanmadığınız bütün uygulamaları kaldırırsanız güzel olur. Ayrıca Windows ayarlarında "İsteğe bağlı özellikler" kısmından kullanmadığınız bütün özellikleri kaldırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2135939

Eki Görüntüle 2135940

Ve bu şekilde temiz bir sistem elde edebilirsiniz.

McAfee pişmanlıktır eğer iş için kullanmayacaksan. Büyük ihtimal direk aldığı gibi yüklü Windows ile kullanmaya başlamış eğer lisansı varsa kopyalayabilir (genelde OEM oluyor)
Format atarken lisans sorunu yaşamaz.

Temiz bir format çekmelisin. Sonrasında kullanımını gözlemelisin. Ek ayar yapmadan dahi bu seviyelere geliyorsa ek ayar yaparak zaman kaybetme direk iadesini iste çünkü anormal bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı