3 hafta önce MediaMarkt'tan bir laptop aldım ve çok fazla RAM kullanıyor. Arkada hiçbir şey açık olmamasına rağmen yüzde 90'dan aşağısını görmüyor.
Eki Görüntüle 2135927
Eki Görüntüle 2135928
16 gb RAM'den sadece 1 gb kullanıyor ikisi. Eski bilgisayarımda da aynı programlar vardı ama hiç bu kadar ram kullanımı olmuyordu.Discord Canary, Brave yiyor resmen McAfee yerine Kaspersky indirebilirsin Windows 10 daha performanslı olacaktır.
Birşey indirdinmi şüpheli?16 gb RAM'den sadece 1 gb kullanıyor ikisi. Eski bilgisayarımda da aynı programlar vardı ama hiç bu kadar ram kullanımı olmuyordu.
Hayır herhangi bir virüs yediğimi sanmıyorum indirilenleri kontrol ettim.Birşey indirdinmi şüpheli?
Hayır herhangi bir virüs yediğimi sanmıyorum indirilenleri kontrol ettim.
MediaMarkt'tan aldığınız gibi kullanmaya başladığınızdan kaynaklı muhtemelen. Gerekli gereksiz birçok uygulama yüklü geliyor, McAfee vs. Tavsiyem verilerinizi yedekleyip Windows 10 veya 11 Pro formatı atmanız. Daha sonrasında HiBit Uninstaller ile kullanmadığınız bütün uygulamaları kaldırırsanız güzel olur. Ayrıca Windows ayarlarında "İsteğe bağlı özellikler" kısmından kullanmadığınız bütün özellikleri kaldırabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2135939
Eki Görüntüle 2135940
Ve bu şekilde temiz bir sistem elde edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.