Bilgisayar çok yavaş çalışıyor

Eskiden de vardı ama şimdi daha fazla olmaya başladı.
Vallahi olmazsa deneyelim senin Windows 10'unu atarsan güzel olur.
Chrome OS Flex'e uygulama yüklenmiyor diye biliyorum yoksa yüklerim tabii ki de ama denerim olmazsa.

Eskiden de vardı ama şimdi daha fazla olmaya başladı.
Vallahi olmazsa deneyelim senin Windows 10'unu atarsan güzel olur.
Chrome OS Flex'e uygulama yüklenmiyor diye biliyorum yoksa yüklerim tabii ki de ama denerim olmazsa.

Zaten kullanacağın çoğu uygulama Play Store'da yok mu? Chrome ile dışarıdan uygulama yükleniyor diye biliyorum bende

Chrome OS Flex'i USB belleğe yüklediğiniz zaman PC'yi açtığında sana soruyor denemek mi istiyorsunuz yoksa kurmak mı diye size iki seçenek sunuyor. Denemek derseniz kurmayıp USB bellek üzerinde işletim sistemini çalıştırarak mevcut işletim sistemini silmeden kullanmanızı sağlıyor (bunu bende başka bir yerde duydum ). Beğenirsen de bu USB bellek üzerinden mevcut işletim sistemini değiştirebiliyorsun.

Hocam seçenekleriniz şunlar sanırım.

1- SSD Takviyesi yapmak.
2- Bleachbit gibi programlar ile temizlik yapıp sonrasında Windows 10'u gereksiz hizmet ve telemtrylardan temizlemek .
3- Sistemin termal macun ve iç temizliğini yapmak.
4- İşletim sistemini değiştirmek. (Windows istersen LTSB veya LTSC sürümleri, Linux istersen Linux Mint gibi distrolar, Android istersen Bliss OS veya Android_x86 kullanabilirsiniz. Chrome OS de var fakat hiç deneyimim yok o konuda maalesef.)
5- Durumu kabullenip o şekilde kullanmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı