Hiçbir antivirüs kendini sebepsiz yere devre dışı bırakmaz. Casus yazılım olabilir.
Düzgünce format attığınıza emin misiniz? Yani ayarlardan Windows'u sıfırlamıyorsunuz, değil mi? Eğer düzgünce format atmanıza rağmen geçmiyorsa ben neler yapılacağını bilmiyorum. İlk mesajımda etiketlediğim kişilerin büyük ihtimalle fikirleri vardır. Görürlerse yardım ederler.O USB tuzbuz oldu artık önemli olan bu lanet virüs hakkındaki yardımlarınız. Format geçirmiyor siz düşünün.
Format at, eğer format işe yaramıyorsa "Hard Disk(HDD), SSD, N.VMe 2" öneririm. (Ve ayrıca virüs hala donanımdaysa onu da YOK ET)![]()
Benim anlayamadığım şu bu virüs gaming mouse'umdan bulaşmadı ilk başta tekrar takmama rağmen (ilk geçtiği zamanlarda). HDD/SSD değişimi ile kökten çözülür mü diyorsunuz
Fare zaten bulaştıramaz. İçinde depolamak için bir kısım yok.Benim anlayamadığım şu bu virüs oyuncu faremden bulaşmadı ilk başta tekrar takmama rağmen (ilk geçtiği zamanlarda). HDD/SSD değişimi ile kökten çözülür mü diyorsunuz?
Fare zaten bulaştıramaz. İçinde depolamak için bir kısım yok.
Düzgünce format attığınıza emin misiniz? Yani ayarlardan Windows'u sıfırlamıyorsunuz, değil mi? Eğer düzgünce format atmanıza rağmen geçmiyorsa ben neler yapılacağını bilmiyorum. İlk mesajımda etiketlediğim kişilerin büyük ihtimalle fikirleri vardır. Görürlerse yardım ederler.
İlk olarak AV yükleyince Windows güvenliği kapanır bunun bilgisinde olun. O dediğiniz yazılımlar yok diyorsa yoktur. Ayrıca AV yükle kaldır tarat için yapılmadılar kullanın diye varlar. İçlerinden sağlam olanı seçip kullanın bu tür şeyler başınıza gelmez.Windows güvenliği devre dışı kalıyor. Kaspersky, Malwarebytes, Hitmanpro, Norton, ESET gibi yazılımların hiçbiri bu virüsleri tespit etmedi fakat güvenliğin sürekli devre dışı kalması beni endişelendiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.