Çözüldü Bilgisayar dondu ve hiçbir şey yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmet.dd

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken Alt Tab atıyordum bilgisayar dondu ve hiçbir şeye tepki vermiyordu, ben de kasanın düğmesinden kapatıp açdığımda sorun gitmişti. Donması neden kaynaklanmış olabilir veya bir sıkıntı olur mu?

Çözüm
Oyun oynarken Alt Tab atıyordum bilgisayar dondu ve hiçbir şeye tepki vermiyordu, ben de kasanın düğmesinden kapatıp açdığımda sorun gitmişti. Donması neden kaynaklanmış olabilir veya bir sıkıntı olur mu?

Çok nadiren olabiliyor sistem kesinti yapabiliyor ancak sürekli oluyor ise sabit diskinizde sorun olabilir ve de bu veri kaybına yol açabilir.
Bazen böyle hatalar olabiliyor. Bir daha olursa sıkıntı var demek.

Dün aynısı bana da oldu 2 kere, oyun oynarken tam ekran Alt+Tab yapınca masaüstüne geçince oluyor ve tam ekranda oyunu açık gösteriyor ama aslında oyun açık olmuyor ve siz oyunda bir yere tıklıyorsunuz oysa masaüstünde bir yere tıkladığınızı sanıyorsunuz.

Bilgisayarın işlemcisi aşırı yorulmuş ve artık oyundan çık diye sana mesaş vermye çalışıyor olabilri
Sabit diskinizden kaynaklanmış olabilir.
evet sabit disk de de sorun olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı