Bilgisayar donuyor ve ses takılıyor

demir05

Centipat
Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarımı servise göndermiştim ve geldiği günden beri neredeyse her saat başı 5 saniye kadar donuyor. O an masaüstünde hangi ses varsa takılıyor, kendini tekrarlıyor. Driver'ı silip tekrar kurmama rağmen halen bilgisayar donuyor. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar özelliklerinizi atarsanız yardımcı olabilirim. Belki işlemciniz vb. kötüdür.

Bilgisayar ağır çekim gibi olup dırrr sesi mi geliyor?

mediamarkta göndermiştim kasamın fanları bozuktu yeni fanlar ile değiştirip tekrar monte ettiler DDU ile kaldırıp kurdum zaten düzelmedi
Bilgisayar özelliklerinizi atarsanız yardımcı olabilirim. Belki işlemciniz vb. kötüdür.
RTX 2060 + i7 8700K 3.70ghz + 16gb ram + MSI Z370 A-Pro
Bilgisayar ağır çekim gibi olup dırrr sesi mi geliyor?
Tam olarak aynısı bazen tam donuyor bazen ağır çekim moduna girmiş gibi oluyor ama baya ağır çekim ve dırrrrrrr sesi geliyo
Bilgisayarınızda gizli mining yapılıyor olabilir. Görev yöneticisinden kontrol ediniz.

Değerler normal gibi sizce ?

Son düzenleme:
Aynısı bende oluyordu. Servise gitti ve anakartı bozuk çıktı. Sizde bi baktırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…