9.Nesil mi iyi hocam? Ve her oyunda destek oluyor mu? Ek program kullanmak istemiyorum. Dualsense 5 inceledim ve programla kullanma olayı can sıktıPC için Xbox daha uyumlu.
Tasarımı güzel bence ya. Dualsense daha şık ama 2 kat fiyat çekiliyor. Saçma geldi bana.Windows Microsoft ile çalıştıgı için Microsoft'ta Xbox ile çalışıyor ya da onun sektörü bilmiyorum o konusunu ancak bilgisayar için kol alıyorsanız ve tasarımı vs önemli değilse Xbox almanızı tavsiye ederim.
9.Nesil mi iyi hocam? Ve her oyunda destek oluyor mu? Ek program kullanmak istemiyorum. DualSense 5 inceledim ve programla kullanma olayı can sıktı
Tasarımı güzel bence ya. DualSense daha şık ama 2 kat fiyat çekiliyor. Saçma geldi bana.
Hikayeli oyunlar vs oynuyorum uncharted tlou dying light 2 tarzı.Elite serisine bakmazsan iyi her oyunda desteklemeyebilir bu yapımcıya bağlı.
Hocam bazı yerlede farklı markalarda fiyat normale göre 2 kat düşük. Neden oluyor acaba?Çoğu kişi Xbox kollarını kullanamıyor hocam tam aksine ben çok begeniyorum ergonomik ve rahat geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.