Bilgisayar için DualSense vs Xbox Controller

ZODIAC12

Centipat
Daha fazla  
Sizce bilgisayar için hangisi iyi? Xbox için 9.nesil mi iyi? İkisi arasında 2 kat fark var. DualSense 5 PC için uygulama vs indiriliyormus galiba. Ben tak çalıştır istiyorum. Xbox için bu geçerli mi?

Windows Microsoft ile çalıştıgı için Microsoft'ta Xbox ile çalışıyor ya da onun sektörü bilmiyorum o konusunu ancak bilgisayar için kol alıyorsanız ve tasarımı vs önemli değilse Xbox almanızı tavsiye ederim.

Windows Microsoft ile çalıştıgı için Microsoft'ta Xbox ile çalışıyor ya da onun sektörü bilmiyorum o konusunu ancak bilgisayar için kol alıyorsanız ve tasarımı vs önemli değilse Xbox almanızı tavsiye ederim.
Tasarımı güzel bence ya. Dualsense daha şık ama 2 kat fiyat çekiliyor. Saçma geldi bana.

Normal PlayStation kolu kullanabilirsiniz ancak onun için dediğiniz gibi program vs kullanmanız gerekiyor ve bazen program patlayabiliyor bazı oyunlarda. Şahsi yaşadıgım ve birçok forum kullanıcısının yaşadıgı fix sorun.

Tasarımı güzel bence ya. DualSense daha şık ama 2 kat fiyat çekiliyor. Saçma geldi bana.

Çoğu kişi Xbox kollarını kullanamıyor hocam tam aksine ben çok begeniyorum ergonomik ve rahat geliyor.

Elite serisine bakmazsan iyi her oyunda desteklemeyebilir bu yapımcıya bağlı.
Hikayeli oyunlar vs oynuyorum uncharted tlou dying light 2 tarzı.

Çoğu kişi Xbox kollarını kullanamıyor hocam tam aksine ben çok begeniyorum ergonomik ve rahat geliyor.
Hocam bazı yerlede farklı markalarda fiyat normale göre 2 kat düşük. Neden oluyor acaba?
Farkı nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı