Nasıl istediğin şekilde olmadı? Bütçen ne kadar?
Masanın tahtasının kalınlığını ince (3-4 cm) yapamayacağını söyledi. Bir de masanın ayakları biraz sıkıntı oluşturdu. Sence bunu alayım mı ? LINNMON/ADILS çalışma masası, beyaz, 150x75 cmNasıl istediğin şekilde olmadı? Bütçen ne kadar?
Hocam bana tam olarak söylemedi ama 2 tahta üst üste koyacağını söyledi ve masanın ayakları büyük ihtimal tahta olur dedi. Metal olursa fiyat artar dedi ve tam bir fiyat söylemedi. Yarın tekrar arayacak. Ayrıca ben sade bir masa istiyorum. Attığım linkteki gibi yani. Ben şimdi bir yemek masası kullanıyorum.Hocam ben o masaların tipini hiç sevmedim. Çok yapay duruyorlar. Marangoza sorun kaç cm yapabilir diye.
@Jira Bulmaya çalışacağım. Eğer bulamazsam veya istediğim gibi olmazsa az önceki ürünü mü almalıyım ? Önermiyorsunuz ama bulamazsam ne yapacağım ? Bulursam zaten yaptırırım.O masayı önermiyorum. Başka marangoz bulursanız daha iyi olur.
O zaman yarın marangoz turuna çıkıyorum.Bulursan iyi olur. Hazır masa almak genelde sana pahalıya patlar. Ucuza da var tabii ama onların çoğu dandik. Bütçen düşük olduğu içinde bulamazsan bir süre onla idare et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.