Bilgisayar İçin Masa Önerisi

Linnmon masalar iyi midir ?

• Evet, alabilirsin.

Oy: 17 34,0%
  • Hayır, marangoza yaptır.

Oy: 33 66,0%

• Oy verenlerin toplamı
    50
Hocam ben o masaların tipini hiç sevmedim. Çok yapay duruyorlar. Marangoza sorun kaç cm yapabilir diye.
Hocam bana tam olarak söylemedi ama 2 tahta üst üste koyacağını söyledi ve masanın ayakları büyük ihtimal tahta olur dedi. Metal olursa fiyat artar dedi ve tam bir fiyat söylemedi. Yarın tekrar arayacak. Ayrıca ben sade bir masa istiyorum. Attığım linkteki gibi yani. Ben şimdi bir yemek masası kullanıyorum.

Son düzenleme:
O masayı önermiyorum. Başka marangoz bulursanız daha iyi olur.
@Jira Bulmaya çalışacağım. Eğer bulamazsam veya istediğim gibi olmazsa az önceki ürünü mü almalıyım ? Önermiyorsunuz ama bulamazsam ne yapacağım ? Bulursam zaten yaptırırım.

Bulursan iyi olur. Hazır masa almak genelde sana pahalıya patlar. Ucuza da var tabii ama onların çoğu dandik. Bütçen düşük olduğu içinde bulamazsan bir süre onla idare et.
O zaman yarın marangoz turuna çıkıyorum. İnşallah bulurum.

L masa tercih edebilirsiniz. Kullanması verimli ve düzenli oluyor. Hazır masaları çok pahalı almayınca hatta bazen alınca dahi kalitesiz oluyor. Marangozlar biraz daha sağlam ve ucuz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…