darkcei Megapat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2017 #21 Fatih Toprak dedi: O zaman yarın marangoz turuna çıkıyorum. İnşallah bulurum. Genişletmek için tıkla... Selam, bu masayı aldınız mı? Aldıysanız üstüne kollarınızı koyduğunuzda sallanıyor mu çok merak ettim.
Fatih Toprak dedi: O zaman yarın marangoz turuna çıkıyorum. İnşallah bulurum. Genişletmek için tıkla... Selam, bu masayı aldınız mı? Aldıysanız üstüne kollarınızı koyduğunuzda sallanıyor mu çok merak ettim.
KS KS F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2017 #22 darkcei dedi: Selam, bu masayı aldınız mı? Aldıysanız üstüne kollarınızı koyduğunuzda sallanıyor mu çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... O masayı almadım. Özel olarak yaptırdım ve memnunum. Sallanma yok.
darkcei dedi: Selam, bu masayı aldınız mı? Aldıysanız üstüne kollarınızı koyduğunuzda sallanıyor mu çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... O masayı almadım. Özel olarak yaptırdım ve memnunum. Sallanma yok.
Yusufsimsek102030 Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #23 Merhaba biraz hortlatmis gibi olacagim hangi ölçülerde yaptirdiniz ve memnun musunuz? Ben de yaptiracagim 3 monitor 1 buyuk 2 kucuk bir de bilgisayar kasasi koyacagim.
Merhaba biraz hortlatmis gibi olacagim hangi ölçülerde yaptirdiniz ve memnun musunuz? Ben de yaptiracagim 3 monitor 1 buyuk 2 kucuk bir de bilgisayar kasasi koyacagim.
Görkjem Hectopat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2018 #24 Fatih Toprak dedi: O masayı almadım. Özel olarak yaptırdım ve memnunum. Sallanma yok. Genişletmek için tıkla... Masa ölçüleri neler ?
Fatih Toprak dedi: O masayı almadım. Özel olarak yaptırdım ve memnunum. Sallanma yok. Genişletmek için tıkla... Masa ölçüleri neler ?