Bilgisayar için Xbox Game Pass alınır mı?

Loky

Hectopat
İlk ay harici 15 TL. Microsoft Store tarafından desteklenen içinde Forza Horizon 4, Football Manager 2020 bulunan harika bir fırsat. Sizce alınır mı? Yorumlarınızı merak ettim açıkçası.

Alınır. Sunduğu oyunlar cok güzel ve kaliteli. Fiyat olarak da hiçbir şey değil zaten. Onca oyuna 15 TL vermek gayet makul.

3 Aylık bedava kodum 1,5 - 2 ay sonra bitecek bittikten sonra yenilemeyi düşünüyorum gerçekten kaliteli oyunlar ve hizmet sunuyor, aktif olarak Game Pass ile FH4, SoT, Gears5, Dirt Rally 2.0, Minecraft Dungeons oynuyorum, zamanım yetse diğer Tüm oyunları oynayacağım, alınır mı? Alınır.

EA Access'te satın alınabilir, onun da fiyatlandırması güzel. Xbox Game Pass PC bölümüne Witcher 3, RDR 2 gibi büyük oyunları getirmediği için kırgınım. Yanlış anlaşılmasın, 15 TL bir şey değil ancak yine de kırgınım :(

2'Si arasında seçim yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz? EA Access'te sadece EA oyunları varken Xbox daha fazla ürün çeşitliliği sağlıyor gibi geldi bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı