Bilgisayar için Xbox gamepad almaya değer mi?

Anhedonia

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda bir oyun bilgisayarı topladım ve şu an acaba bir de Gamepad alsam mı diye ikilemdeyim. Normalde FPS/MMORPG yoğunluklu oyun oynuyorum, bunun dışında sadece popüler oyunları oynamayı tercih ediyorum. Mesela RDR2, God of War veya Witcher 3 tarzı. Ne dersiniz arkadaşlar, bence pek gerek yok benim için ama oyunların zevki bayağı artıyorsa, Forza Horizon tarzı oyunları oynarken bayağı bayağı keyif veriyorsa alasım da geliyor bir yandan. Şu an 9. nesil Xbox Gamepad 1100TL. Değer mi değmez mi? Malum ekonomik şartlar çok kötü, şimdi almazsam bir daha hiç alamam gibi bir düşünce de var. Yaza falan 1500 olur gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, yakın zamanda bir oyun bilgisayarı topladım ve şu an acaba bir de gamepad alsam mı diye ikilemdeyim. Normalde FPS/MMORPG yoğunluklu oyun oynuyorum, bunun dışında sadece popüler oyunları oynamayı tercih ediyorum. Mesela RDR2, God of War veya Witcher 3 tarzı. Ne dersiniz arkadaşlar, bence pek gerek yok benim için ama oyunların zevki bayağı artıyorsa, Forza Horizon tarzı oyunları oynarken bayağı bayağı keyif veriyorsa alasım da geliyor bir yandan. Şu an 9. nesil Xbox gamepad 1100TL. Değer mi değmez mi? Malum ekonomik şartlar çok kötü, şimdi almazsam bir daha hiç alamam gibi bir düşünce de var. Yaza falan 1500 olur gibi.

9.nesil almak zorunda değilsiniz. Ben Xbox One S kolunu 600 liraya almıştım tabii pahalı ama mecbur yani Xbox One S vardı. Alınabilir ancak çok fazla konsol oyunu oynamıyorsanız size bir Xbox One kolu yeter.

Yarış oyunları için tabii ki klavyeye göre çok daha keyifli oluyor ancak dediğin diğer oyunları klavye ile oynamaya alıştıysan gamepade alışman biraz zaman alır. Bütçeni zorlama bence 1100₺'lik bir keyif veriyor mu emin değilim ben 3 sene önce 300'e almıştım ancak 1100 çok fazla. Buna bakabilirsin.

Ben kullaniyorum pcde 9. Nesil ve memnunum gamepad ile oynamak ayri zevk veriyor bence, ozellikle monitore yakin durman gerekmiyor arkana yaslanabilip oynamak guzel oluyor. Butce meselesi tabiki ama tavsiyem eger butcen varsa 9. Nesil alman. Bir onceki nesil(one s kolu) da kullandim xbox varken gercekten fark ettiriyor. Tutusu hissiyati dokusu kalitesi cok farkli

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, önce bir gaming kulaklık alayım da sonrasında düşüneceğim gamepad'i. Belki yurt dışından gelen birine falan kitlerim, orada 60 küsür euro sanırım. Eline 60 euro'nun karşılığı 1000 küsür lira Türk Lirası verince halime üzülüp, hediyem olsun diyebilir. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı