Bilgisayar işlemleri çok yavaşladı

kasgar

Hectopat
Bilgisayarım çok yavaş sağ tık yapıyorum iki saat mavi daire dönüyor, oyun oynarken hiçbir şekilde masaüstüne gidemiyorum. Acaba bunun için bilgisayarın neresini yenilemem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Formatla işlemci yavaşlamasını geçirmeye çalışanı ilk kez görüyorum en kısa ve net çözüm eğer virüsten şüpelenmiyorsanız işlemciyi değiştirmektir eğer virüs bulaştıysa format iyidir. Ya da çok fazla program yüklüyse harici harddisk ke hepsini atmak masaüstündeki tüm dosyaları masaüstü diye bir klasör açıp hepsini oraya atmak ya da gereksiz dosyaları silmek ya da bu bilgisayara gelip sürücünün üzerine sol tıklayıp özelliklere basıp oradan sürücüleri en iyi hale getirmek formattan daha iyi çözümlerdir.

Formatla işlemci yavaşlamasını geçirmeye çalışanı ilk kez görüyorum en kısa ve net çözüm eğer virüsten şüpelenmiyorsanız işlemciyi değiştirmektir eğer virüs bulaştıysa format iyidir. Ya da çok fazla program yüklüyse harici harddisk ke hepsini atmak masaüstündeki tüm dosyaları masaüstü diye bir klasör açıp hepsini oraya atmak ya da gereksiz dosyaları silmek ya da bu bilgisayara gelip sürücünün üzerine sol tıklayıp özelliklere basıp oradan sürücüleri en iyi hale getirmek formattan daha iyi çözümlerdir.

En iyi hale getirmek derken.

Bağlantılarda önerilen ayarları ve bakım yöntemlerini uygulayın.
Ayrıca sisteme Kaspersky total security deneme sürümü ile tam tarama yapın.
Eğer halen bir yavaşlama varsa temiz kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı