Çözüldü Bilgisayar kapandıktan sonra monitör ve ekran kartının ışığı yanmaya devam ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bilgisayarı kapattıktan sonra monitörün ışığı sarı olarak yanmaya devam ediyor (monitörde ışığı kapatma tuşu yok). Kasa içinde ise ekran kartının üstünde ufak beyaz ışık yanmaya devam ediyor. Klavyede tuşlara 2-3 kere dokununca pc kendiliğinden açıldı kapatmama rağmen. Uyku moduna falan da almadım yani eminim. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

@Emil Breivik uyku ve kapanma modunda ışıklar gitsin istiyorsan S4+S5 seçmelisin.

Uyku modunda ışık sarı yansın problem değil de bilgisayarı kapatınca komple ışıklar gitsin istiyorum, arkada çalışmasın bilgisayar. Işıkların tamamen gitmesi için S5 seçilmesi gerekiyormuş galiba, ben de onu seçtim ama doğru mu yaptım?

@GFYT Hocam iki ayarı da denedim.

S5’e alınca : Kasadaki ve monitördeki sarı ışık yanmaya devam etti

S4+S5’e alınca : Kasadaki ışıklar tamamen söndü ama monitör ışığı halâ sarı yanmaya devam ediyor.

Eksik yaptığım bir şey mi var?

Son düzenleme:
@Emil Breivik monitör ışığından kastın nedir? Fotoğraf paylaşma imkanın var mı?

Sağ alttaki ışık sürekli sarı olarak yanıyor. Tuş falan da yok hiçbir yerinde kapatmak için.

IMG_0807.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı