Bende 1 dakikaya ayarlı ama ne hikmetse neredeyse sürekli çalışıyor. Bir yerlerde HDD'yi kullanan bir şey var ama ben hala bulamadım.
Bende 1 dakikaya ayarlı ama ne hikmetse neredeyse sürekli çalışıyor. Bir yerlerde HDD'yi kullanan bir şey var ama ben hala bulamadım.
Bunu harici HDD için yapabiliyor muyuz?Sistem SSD'ye kurulu ve HDD depolama amaçlı ise güç ayarlarından HDD'yi boşta kaldığı zaman kapanacağı süreyi ayarlayın. Benimki 5 dakikaya ayarlı mesela 5 dakika kullanılmadığı zaman HDD uykuya geçiyor.
Bunu harici HDD için yapabiliyor muyuz?
Öyleyse iyiymiş. Bende harici HDD var onu takılı kullanmayı düşünüyorum ama sürekli çalışsın istemiyordum. İlgili bölümü inceleyeyim bakalımGüç seçeneklerindeki bu ayarın başlığı sadece sadece sabit disk diyor. USB ile bağladığım hard diskim için özel bir ayar yapmadım ama o da birkaç dakika sonra uykuya geçiyor. Güç seçeneklerinde USB ayarlarında 'seçmeli askıya alma' gibi bir ayar var ve bu ayar etkin bende. Emin olmamakla birlikte USB ile bağlanan diskleri bu ayar kontrol ediyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.