Bilgisayar kasası darbe alırsa sorun olur mu?

Mustafa773

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
1.570
Çözümler
3
Annem notlarımı görünce sinirlenmiş bilgisayar kasasına üstüne vurmuş galiba. PC'ye bir şey olur mu? performansında parçalarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl vurduğuna bağlı, iyi bir şamar geçirdi ise bi şeyler olabilir tabii ki neden olmasın. Kasada düşen parça var mı bakın isterseniz. Sanmıyorum ama o kadar sert vuracağını.
 
Dışından belli olmuyorsa açıp içine bakman lazım. İçinde de sorun yoksa, bilgisayarı açıp oyunlardaki performansı denetlemelisin. Kesin olarak bir şey söylemek imkansız.
 
Kasa eskiyse PSU yukarıdadır, o durumda PSU zarar görebilir, değilse PSU'da problem olması çok düşük bir ihtimal. Ekran kartı büyük ise alınan darbe ile sallanmış olabilir ve bu da donanımın bozulması veya sorunlu çalışmasına neden olur.
 
Annem notlarımı görünce sinirlenmiş bilgisayar kasasına üstüne vurmuş galiba. PC'ye bir şey olur mu? Performansında parçalarında.

Annen khabib değilse bir şey olmamıştır benim de sıvı soğutucudan ses geliyor bazen çakıyorum 2 tane ensesine susuyor sonra geri geliyor tabii ama öyle boş sistemde değil 3060 ve 5600X e sahip bir sistem korkacak bir şey yoktur eskisi gibi oyun oynanıyorsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı