Hava basınçlı bir şey iyi olur.
Ama süpürge ile yapmayın sakın.
Ben öneri veremem ama size bir kıyak geçeyim. Yarın Epic Games'in vereceği oyunu 1 saat önceden söyleyebilirim.Teşekkürler benimde artık bilgisayarı temizlemem gerek burdan bir kaç öneri aliyim.
Süpürge ile ne olur ?Hava basınçlı bir şey iyi olur.
Reis denedim çok güzel çalışıyo benim ekran kartı RX 580 di keşke RTX 3090 ım olsa dedim ve bi anda RTX 3090 ım olduBulaşık makinesine at ilk programda yıka(!). Hem parçaları ayrı ayrı dizebiliyorsun güzel oluyor.
Berberlerin ense temizlediği fırça ile çok güzel temizleneceğini düşünüyorum. Bir gün o fırçadan alıp deneyeceğim sonucu paylaşırım.
Mutlaka beni de etiketleyin.Bulaşık makinesine at ilk programda yıka(!). Hem parçaları ayrı ayrı dizebiliyorsun güzel oluyor.
Berberlerin ense temizlediği fırça ile çok güzel temizleneceğini düşünüyorum. Bir gün o fırçadan alıp deneyeceğim sonucu paylaşırım.
Kabloları koparma ihtimali var.Süpürge ile ne olur ?
Bulaşık makinesine at ilk programda yıka(!). Hem parçaları ayrı ayrı dizebiliyorsun güzel oluyor.
Mutlaka beni de etiketleyin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.