Bilgisayar kasası nasıl temizlenmeli?

Bulaşık makinesine at ilk programda yıka(!). Hem parçaları ayrı ayrı dizebiliyorsun güzel oluyor :).
Berberlerin ense temizlediği fırça ile çok güzel temizleneceğini düşünüyorum. Bir gün o fırçadan alıp deneyeceğim sonucu paylaşırım :D.

Bulaşık makinesine at ilk programda yıka(!). Hem parçaları ayrı ayrı dizebiliyorsun güzel oluyor :).
Berberlerin ense temizlediği fırça ile çok güzel temizleneceğini düşünüyorum. Bir gün o fırçadan alıp deneyeceğim sonucu paylaşırım :D.
Reis denedim çok güzel çalışıyo benim ekran kartı RX 580 di keşke RTX 3090 ım olsa dedim ve bi anda RTX 3090 ım oldu :DDDD.

Mutlaka beni de etiketleyin. 😅

Kasa, en sağlıklı nasıl temizlenir?

@RPM @267345

Süpürge ve sıcak hava kullanma.
Fırça ve diş fırçası gibi şeyler ben önermem sürtünmeden kaynaklı statik elektrik yüklersin ben bu ürünü kullanıyorum sana da tavsiye ederim ayrıca kasayı temizlerken mümkün olduğunca bileşenlerle temastan kaçın veya statik eldiven kullan onun haricinde fön makinesinin soğuk kısmı ile hava üfleyebilirsin linkini bıraktığım ürünle temizleyebilirsin bu işlemlerde fırçaya etil alkol kolonya veya devre temizleyici sürebilirsin kulak çöpü ile fan kanatalarını temizlersin. Gerisi senin yaratıcılığında.

Ally 8 Parça Anti Statik Pc Board Temizleme Tamir Fırça Set (akilliphone.com)
Best EL200 Contact Cleaner Devre Temizleyici Yağsız 200 ml - BEST - Yapı Kimyasalları ve İzolasyon (nalburcuk.com)

Mutlaka beni de etiketleyin. 😅

Ben senelerdir öyle yapıyorum bizzat denendi. O sakala tıraş köpüğü sürülen beyaz fırçayla temizliyorum mis mis 🤌 Fırça yumuşacık olduğu için hiçbir çizik yapmadı benim fanlarda hala yaşıyorlar 3070 abilerinin yanı başında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı