Bilgisayar Kasası Seçimi

• Konuyu başlatan İqMan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.973
Render veya 3D türü işler için en önemli unsur anakart ve işlemcidir. Sonra da ekran kartı gerektirir.
Tavsiyem öncelikle XEON işlemcileri ve uyumu anakartları incelemendir.
Kalan bütçe ile de QUADRO 4000 veya 5000 modelleri tercih edilebilir.

Arkadaşar ceza engelim vardı konusamadım. Ben açıkcası oyun PC'si toplıcam. Ama bu yaz 3dMax programı oğrenmeye çalısacağım oyuzden ama PC'den istediğim 3dMax kaldırması ve kasmaması artı canavar gibi oyunun limitlerini zorlıcak bir oyun bilgisayarı.

- - - Güncellendi - - -

Kardes acaba bu parçaları seçmeneki sebep ne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Al işte arkadaş yukarıda da belirtmişti zaten ilk mesajda oyun için istiyorum lakin 3DS Max için de istiyorum dedi siz tamamen oyunla alakası olmayan Render bilgisayarı kurdunuz adama. :D

Valla benim sana dediğim parçalar çok güzel gibi görünüyor seçim senin tavsiyem Ares 2 ekran kartından şaşma.

Kardes Bi sen anladın valla ama 2.ci mesajıda yazdım öneri vereckleri zaman boşuna başka sistem toplayama uğraşmasınlar diye vakitlerini çalmayım diye bidaha yazdım :)

- - - Güncellendi - - -

Kardes peki anakart ve işlemcide neden onu tercih ettin kısaca özetliyebilirimisin

İşlemci zaten i7 serisi başarılı bir işlemci hızlı, 3770k tercih etmek istemezsen 3930k tercih edebilirsin fakat 3770k bile şu an pek çoğumuzun sahip olamayacağı üst seviye bir işlemci. Anakart ise ROG serisi bir anakart uzun adı ile Republic of Gamers şu an ROG serisi 1 tane bile kötü anakart yok zaten üretmezler ROG serisi üst seviye oyuncular için bir seridir, en kötü ROG anakart bile muhteşem performans veriyor.

Kullanırsam Daha iyi performans alacağıma inanıyorum

- - - Güncellendi - - -

Şurda 1 haftam kaldı okul bitsin güzel sisteme kavuşuyum

- - - Güncellendi - - -

Peki bu sistem bana ne kadar süre dayanır ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı