Bilgisayar kendi kendine restart atıyor

Kanki virüs buldu mu pekiyi yani belki problem de oluşmuyordur geçmiş değildir belki.Çünkü benimki de öyle sık olmuyor.

Kaspersky Free 2 Adet dosya buldu sildi. Sonra CMD'ye "sfc /scannow" yazıp tarattım. En son "Başlat > Ayarlar > Gizlilik > Arka Plan Uygulamalarını kapat" yaptım.

Şuan yaklaşık 30 saatdir kullanıyorum, sorunu yaşamadım ama geçti diyemem keyfi restart attığı için normalde halen emin olamadım. Antalya'daki elektrik akımlarından bile şüphe ediyorum. İnanılmaz gıcık bir durum,böyle bir sorunun sebebini bilmemek...

Kaspersky Free 2 Adet dosya buldu sildi. Sonra CMD'ye "sfc /scannow" yazıp tarattım. En son "Başlat > Ayarlar > Gizlilik > Arka Plan Uygulamalarını kapat" yaptım.

Şuan yaklaşık 30 saatdir kullanıyorum, sorunu yaşamadım ama geçti diyemem keyfi restart attığı için normalde halen emin olamadım. Antalya'daki elektrik akımlarından bile şüphe ediyorum. İnanılmaz gıcık bir durum,böyle bir sorunun sebebini bilmemek...
Benim de ben ilk windowsu yüklerken gitmişti ama format atıp tekrar yükledim sorun devam etti acaba psu da mıdır sorun ?

Farklı bir güç kaynağı takın sorun genellikle PSU da oluyor
Reyiz o çözüm aklıma geldi de sürekli yapmıyor mesela 4 ay aradan sonra haziran da yaptı işte o süreden beri şu an yapmadı.Ama bu sorun çözüldü demek de değil, ben bu problemi tekrar yaratmaya çalışıyorum kronik bir şekilde olsun ki çözebileyim böyle bilgisayarın paşa gönlünü bekliyorum ve çözme imkanım da olmuyor.

Vatanın müdahale edeceğini sanmıyorum hocam. Sizde sorun nasıl rasgele mi atıyor kafası ne zaman eserse ? Yabancı bir forumda gördüm. Windows bazen şu programlarla çakışıyormuş

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Bende ccleaner vardı sildim bakalım deneyeceğim şuan.

Vatanın müdahale edeceğini sanmıyorum hocam. Sizde sorun nasıl rasgele mi atıyor kafası ne zaman eserse ? Yabancı bir forumda gördüm. Windows bazen şu programlarla çakışıyormuş

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Bende kafasına göre atıyor evet bir sıklığı yok mesela cs go oynuyordum attı açılınca tekrar girdim tekrar attı sonra kapattım bıraktım, daha yeni haziran ayında lol de attı tekrar açıldı tekrar oyuna girdim bu sefer atmadı. bu programlar yüklü değil bende

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Bir de benim elektrik kesilmişti windows yüklerken ama sonradan format da attım bilmiyorum belki psu da sorun oluşmuş olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı