Bilgisayar Koltuğu Önerisi

Bak o yarış koltuklarının da ayarlanabilir versiyonları var, 700TL olmasının bir sebebi var :) www.adoremobilya.com: DXRacer DX-OHDF11-NR-1 Profesyonel Çalışma ve PC Oyun Koltuğu

www.adoremobilya.com: Max Office High Trend File Sırtlı Yönetici Koltuğu
www.adoremobilya.com: Max Office Comfort File Sırtlı Yönetici Koltuğu

Bu tarz koltukları kullanır mısın? Belki çok havalı gözükmüyorlar ancak emin ol uzun süre bilgisayar başında kaldığında çok daha rahat edersin bunlarla.

Diğer koltuğu alsaydın 2 sattlik film izleyemezdin üzerinde.
Önerin için teşekkürler. High Trend'i beğendim açıkcası :) Boyun desteğinin ayarlanabilir olması benim için artı bir sebep.

Almaya kalkıştığın koltukta kafanı arkaya yaslayınca odak noktan monitörün 5 karış yukarısına kadar, kafayı istemsizce koltuktan ayırıp havada tutmak zorunda kalırsın.
Ama sana önerdiğim koltukta ayarlamasını yapar, paşalar gibi oturursun.

Dirsekliklerin yükseklik ayarlaması ile masalara iyice yanaşabilirsin, diğer koltuklarda kol sabit olduğundan yüksekliği kurtarmayan masalardan uzakta kalırsın.

Sırtının geri yaslanabiliyor olması sayesinde arkana yaslanıp film izleyebilirsin. Sürekli 100 derecelik bir açıya kısılı kalmazsın.

@BilgisayarKurdu MaxOffice de şu anda yok sanırım. Bunun gibi sizin bu konudaki önerdiğiniz ayarları olan koltuk önerileriniz var mı? En fazla 300-400 gibi bir bütçeyle bulabilirsek iyi olur. Benim bulduklarıma da bakar mısınız? Fotoğraflarda kol kısımları sert-süngersiz gibi görünüyor.

Mobilyadresi D750 Fileli Yönetici Koltuğu, Ofis Koltuğu, Fiyatı
Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi Hepsiburada.com
Enzo File Sırtlı Üst Yönetici Koltuğu (Bu biraz pahalı geldi.)
Adore Max Office Racing ve Hepsiburadadaki Türksit Porsche yarış tarzı olanlar da güzel görünüyor ama ayarlamalar yapılabiliyor mu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı