Rehber Bilgisayar kullanırken kaçınmanız gereken davranışlar

Stabilite sorunu derken ne gibi sorunları kastettiniz?
XMP açmada sıkıntı yaşayabilirsiniz, açtığınız zaman mavi ekran tarzı hatalar alabilirsiniz. Ya da RAM'in birisinin görünmemesi gibi durumlar yaşanabilir. Kesin olacak diye bir şey yok ama bunların olma olasılığını sıfırlamak için kit almak lazım.

İki sorunu da yaşamadım ama aklıma bir şey takıldı. Bu RAM’ler kesinlikle farklı değerde mi yoksa şanslıysam kit gibi aynı olma ihtimali var mı? Bunu anlayabilir miyim?

Değerleri aynı olabilir, sadece kit gibi olmaz. Sorun yaşamadıysanız endişelenecek bir şey yok, kullanabilirsiniz öyle.

Benimkine de bir süredir gelmiyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

PSU'yu anladım da neden kasanın ucuzu sorun çıkarır? Uyumsuzluktan dolayı mı?

Anakartım ASUS STRIX Z270F GAMING. Güncelliğini nasıl kontrol ederim? Sitesinde bir şey bulamadım.

PSU'yu anladım da neden kasanın ucuzu sorun çıkarır? Uyumsuzluktan dolayı mı?
Malzeme kalitesi, dayanıklılık, hava akışı gibi sebeplerden. Oradaki kilit nokta PSU aslında, kasayı da ekleyerek hazır sistemlere dair bir genelleme yapmıştım.

Anakartım ASUS STRIX Z270F GAMING. Güncelliğini nasıl kontrol ederim? Sitesinde bir şey bulamadım.
Belirttiğim yerden BIOS sürümüne bakabilirsiniz. Sonra o sürümü buradaki son sürümle kıyaslayabilirsiniz. Bu kart için en güncel BIOS sürümü 1301 olarak görünüyor.

Resimlerle birlikte çok emek harcanmış bir rehber, elinize sağlık. Faydalı olmuş. Ayrıca ben de otomatik sürücü kurucu önermiyorum. Geçenlerde bir keresinde ekran kartı sürücüsü kurmaya çalışırken ekran gitti ve bir daha gelmedi. Güvenli Modda açmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…