Hocam 16 yaşından küçüğüm sıkıntı çıkar mı?Hocam biraz incelemeniz lazım siteyi.
Hocam kayıt oldum burası Facebook'a benziyor nereleri takip edeyim?Çıkmaz hocam.
Hocam zaten ilerde elime fırsat geçse yurt dışına çıkmayı düşünüyorum.Tandığım bir sürü bilgisayar mühendisi var hepsi 4-5 bin TL gibi maaşlarla çalışıyor. İşsiz kalır mıyım dersen eğer düşük maaşlarla çalışmaya razıyım dersen yüksek ihtimalle kalmazsın. Hemen hemen tüm yerler bilgisayar mühendislerini asgari ücret ile işe başlatıyor. Ha eğer koç gibi iş garantisi veren çaplı bir üniversitede okursan hem işsiz kalmazsın hem de komik fiyatlarla işe başlamazsın. Bunun dışında eğer ben bilgisayarı çok seviyorum bu işte çok ilerlerim sadece üniversitede gördüklerimle yetinmem diyorsan yurt dışında çalışmalısın. Yani sonuç olarak eğer yüksek bir üniversitede okuyabileceksen Türkiye'de güzel bir iş bulursun ama düşük üniversitelerden birinde okuyacaksan ya yurt dışında çalışacaksın ya da Türkiye'de sürüneceksin
O zaman şimdiden İngilizce ve Almanca öğrenmeye çalış Almanya'da harika koşullarda iş bulursun bunun dışında Bilgisayar mühendisleri en iyi İngiltere'de iş bulur ancak oraya uyum sağlamakta büyük zorluklar çekebilirsinHocam zaten ilerde elime fırsat geçse yurt dışına çıkmayı düşünüyorum.
Hocam yazılım öğrensem nerde iş bulurum ve kaç yaşındasınız ve nerede yaşıyorsunuz? Sadece meraktan.O zaman şimdiden İngilizce ve Almanca öğrenmeye çalış Almanya'da harika koşullarda iş bulursun bunun dışında Bilgisayar mühendisleri en iyi İngiltere'de iş bulur ancak oraya uyum sağlamakta büyük zorluklar çekebilirsin
Osmangazi Üniversitesini düşünüyorum.İlk 100e girmiş bile üniversite .Yorum için teşekkürler.Tandığım bir sürü bilgisayar mühendisi var hepsi 4-5 bin TL gibi maaşlarla çalışıyor. İşsiz kalır mıyım dersen eğer düşük maaşlarla çalışmaya razıyım dersen yüksek ihtimalle kalmazsın. Hemen hemen tüm yerler bilgisayar mühendislerini asgari ücret ile işe başlatıyor. Ha eğer koç gibi iş garantisi veren çaplı bir üniversitede okursan hem işsiz kalmazsın hem de komik fiyatlarla işe başlamazsın. Bunun dışında eğer ben bilgisayarı çok seviyorum bu işte çok ilerlerim sadece üniversitede gördüklerimle yetinmem diyorsan yurt dışında çalışmalısın. Yani sonuç olarak eğer yüksek bir üniversitede okuyabileceksen Türkiye'de güzel bir iş bulursun ama düşük üniversitelerden birinde okuyacaksan ya yurt dışında çalışacaksın ya da Türkiye'de sürüneceksin
Ben söylediklerimde herhangi bir çelişkinin olmadığını zaten biliyorum ama sizin verdiğiniz cevap ile de şuan teyit ettim.Ülke şartları normal değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.