Bilgisayar mühendisliği bölümü çok zorlar mı?

Tebrik ederim, hayırlı olsun.
Elektrik elektronik eğitimi, iş imkanları vs. bilgi sahibi değilim maalesef.

Ortalamanızı yüksek tutarsanız, kurumsal firmalarda remote staj imkanları oldukça fazla, kolay kabul alırsınız.

Biraz daha bundan bahseder misiniz? Pek anlayamadım.

Tebrik ederim, hayırlı olsun.
Elektrik elektronik eğitimi, iş imkanları vs. bilgi sahibi değilim maalesef.

Ortalamanızı yüksek tutarsanız, kurumsal firmalarda remote staj imkanları oldukça fazla, kolay kabul alırsınız.

Biraz daha açar mısınız?

Son düzenleme:
Biraz daha bundan bahseder misiniz? Pek anlayamadım.

Biraz daha açar mısınız?
Remote olarak staj yapılabiliyor pek çok yazılım firmasında, özellikle de kurumsal firmalarda, yani siz atıyorum Yozgat'tasınız, İstanbul'daki Ankara'daki vs. bir firmada stajınızı yapabiliyorsunuz (imza, kaşe vs. gerektiren evrak, staj defteri vs. işleri kargo ile halledilebiliyor)

Tek sorun bu firmalara başvuru da çok olduğu için mesela 10 tane stajyer alınacak ama 50 kişi başvurmuş diyelim, stajyer seçim sürecinde ortalaması düşük olanları firma eliyor, kalanlarla görüşme yapıyor, bundan bahsetmiştim.

Bu konuları şu aşamada düşünmeye gerek yok, okula bir girin, birkaç dönem okuyun, sonra düşünürsünüz😀

Konu gereksiz uzamış. Kendi düşüncelerimle özet geçeceğim.

İstediğinizi başarabilirsiniz, tamamen size bağlı. En önemli faktör sizin diğerlerinden ne farkınız olduğudur. Bu yüzden kendinizi ilgi duyduğunuz alanda en iyi şekilde geliştirmeniz lazım. Hepimiz biliyor ki üniversite bunu başarmaz, siz başarırsınız.

Örneğin oyun alanına ilgi duyuyorsanız C# veya C++ konusunda en iyi konuma gelmeniz, projeler yapmanız gerek. CV doldurduktan sonra illaki başvurduğunuz bir yer sizi alacaktır.

Tamamen bilgi meselesi. İşinizin en iyisi olursanız dediğinizi yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı