Bilgisayar mühendisliği için 40-45 bin TL'ye şarjı uzun giden laptop önerisi

Bütçe
40.000-45.000
2K'da yaptiniz testi degil mi? Bir de yuksek ayarlarda deneyebilir misiniz merak ettim
Aslında 3K'ya tekabul ediyor, 2880x1800 çözünürlükte yaptım testi, şu anda tekrar girdim yüksek ayarlarda deneyeceğim

@lunary0 Şu anda da 100-150 FPS arası alıyorum.

gayet iyi bence ben kendi ryzen 5 5600 ve 3060li sistemimde nerdeyse o kadar aliyorum 1080p de :D
5600 ile 3060, 100-150 FPS mi veriyormuş ya, çok düşük değil mi?
Neyse ama harbi AMD bu işi çözmüş, ekran süresi de çok iyi, performans da iyi, pildeki performans da iyi, daha ne isterim ki?

Neyse ama harbi AMD bu işi çözmüş, ekran süresi de çok iyi, performans da iyi, pildeki performans da iyi, daha ne isterim ki?
cızırtı sesini mutlaka sor soruştur teknik servisine. Anakartından olma voltaj dengesizliği vs olabilir transistör, mosfet vs parçalardan biri sorunlu olabilir. (sarj aletinden gelmiyorsa)

cızırtı sesini mutlaka sor soruştur teknik servisine. Anakartından olma voltaj dengesizliği vs olabilir transistör, mosfet vs parçalardan biri sorunlu olabilir. (sarj aletinden gelmiyorsa)
Yok, pilde kullanırken de geliyor, çok ince bir ses , fana bakıyorum dönmüyor ama o cızırtı yine var, laptop'u yakın kullanırken dedim bir yerden bir ses mi geliyor, ben mi paronayak oldum dedim, laptopa kulağımı dayadım ki çok ince bir ses var, bir süre daha kullanayım, belki iade ederim, yenisini alırım ya da değişim talep ederim, duruma göre bakacağım artık.

Simdi girip kontrol edeyim dedim ben abartmisim biraz :D 460 FPS falan aliyordum death match de 1080p en yuksek ayarlarda tabii 3K da 200'e falan duser sanirim.

suan sizin kullandiginiz laptopta karar kildim gibi umarim o ses sorunu cozulur sizin icin de ,onumuzdeki ay almayi planliyorum o zaman tekrar sorarim size memnuniyetinizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı