mezun oldunuz mu olduysanız nerede çalışıyorsunuz ?Olmadıysanız staj vs nerede yaptınız ve üniversitenizi önerirmisiniz ?Ben Kocaeli'nde okuyorum mühendisliklerin gerçekten hoca kalitesini çok iyi. Eğer diyorsan ki ben inek gibi ders çalışacağım falan yaz mezun olduktan sonrada çok faydasını görürsün, onun dışında yazma çünkü geçme notu çok yüksek ve Kocaeli işteİstanbul İzmir gibi ilerin yanından geçemez eğlence açısından.
Listende ki diğer üniversitelerden de Gebze'yi tavsiye etmem. Çakma teknik üniversite gibi bir şey eskiden en azından Tübitak'la falan anlaşması vardı.
Ege ve Anadolu mühendislik açısından iyidir.Onları da gönül rahatlığıyla yazabilirsin.Diğer yazdığın üniversiteler de kötü değil mezun olunca sıkıntı falan yaşamazsın ama daha çok diğer bölümleri ile isim yapmışlardır. Mühendislik konusunda o kadar da iyi bir kadroya sahip olduklarını düşünmüyorum.
3. köprüde yaptım. Bu senede belediyede yapıcam. Mühendislik fakültesini öneririm.mezun oldunuz mu olduysanız nerede çalışıyorsunuz ?Olmadıysanız staj vs nerede yaptınız ve üniversitenizi önerirmisiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.