Bilgisayar mühendisliği için nelere çalışmalıyım?

Batın OKAN

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, umarım forum da aradığınızı bulabiliyorsunuzdur. Konumuza dönelim şu an meslek lisesinde son sınıf öğrencisiyim, bilgisayar mühendisliği istiyorum. Şu anda ne yapabileceğime dair hiçbir bilgim yok. Ne yapmalıyım, hangi derslere çalışmalıyım, üniversiteler de hangi dersler önüme çıkacak ve de önereceğiniz konu anlatımlı test kitapları var ise yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her derse çalışmalısın, TYT'de her dersten soru yapmazsan iyi bir sıralama gelmiyor, AYT'de sadece matematik ve fen sorularını çözmen gerekiyor. İyi bir üniversite hedefin yoksa, sosyalden 5-10 soru yapsan da yeter.

Aslına bakılırsa ben Mersin'de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum çünkü başka bir şehirde okuyacak olur isem ailemin durumu yok bana para gönderemezler, Mersin için baktım şu an 359 puan kazanmam gerekiyor bir de dediğim gibi önerebileceğiniz konu anlatımlı test kitapları var mı?

Aslına bakılırsa ben Mersin'de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum çünkü başka bir şehirde okuyacak olur isem ailemin durumu yok bana para gönderemezler, Mersin için baktım şu an 359 puan kazanmam gerekiyor bir de dediğim gibi önerebileceğiniz konu anlatımlı test kitapları var mı?
Yaklaşık 2 yıl kadar önce çalışmıştım, şimdi iyi olan yayınlar değişmiş olabilir, karekök, üç dört beş , acil yayınları iyiydi benim zamanımda, şu an nedir durum bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı