Hocam araştırmacı doktor olursa?Para lazım diyorsun ama sanki doktor olunca 7 24 gezecek misin?
Eğer seviyorsan git. Sevmediğin işi yapamazsın. Yaparsın ama keyif aldığın bir iş gibi olmaz.
Ben sevdiğim işi yapmak için çok şey yapıyorum.
Hocam araştırmacı doktor olursa?Para lazım diyorsun ama sanki doktor olunca 7 24 gezecek misin?
Eğer seviyorsan git. Sevmediğin işi yapamazsın. Yaparsın ama keyif aldığın bir iş gibi olmaz.
Ben sevdiğim işi yapmak için çok şey yapıyorum.
Hocam araştırmacı doktor olursa?
Yok yani. Doktor olunca gezebilecek misin dedim ya. Doktorun işinden dolayı. Araştırmacı doktor için de geçerli mi diyorum. Çünkü adı üstünde . Araştırmacı doktor.Ben o bu şu olsun demiyorum ki?
Neyi seviyorum diyorsanız onun için çabalayın dedim sadece.
İki meslekte de iyi maaş alsan da izinin fazla olmayacaktır ama Ceng seçen birinin yurt dışında çalışma şansı çok daha yüksektir.En sevdiğim şeyler gezmek ve fitness. Bu ikisi için de para lazım şimdi işi duygusallığa vurup birbirimizi kandırmayalım çoğu kişinin hayali işle değil özel hayatıyla ilgili.
Yaş kaç?Şuna açıklık getireyim ; Tıpı sevmiyor değilim ama ilgim yok buna rağmen kolay adapte olacağımı belirttim.
Bilgisayara çok meraklıyım ama saatlerce de bilgisayar başında oturamam, eğer bilgisayar mühendisleri bunu yapıyorsa.
18. ?Yaş kaç?
Sinava girdin o zaman?
Hayır 2003 lüyüm ama önümüzdeki sene gircem.Sinava girdin o zaman?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.