Bilgisayar olmasına rağmen PS5 almak mantıklı mı?

lertys

Centipat
Katılım
3 Ağustos 2022
Mesajlar
160
İstediğim her oyunu gayet güzel şekilde oynatacak bir bilgisayarım var, tek sıkıntısı depolama. Haziran'da PS5 almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorun var, benim oynamak istediğim çoğu oyun PS Plus'Ta yok. TLOU Part 2, GoW Ragnarok birkaç örnek. PS Plus oyunlarını da oynarım ama istediklerimin çoğu yok. PC'de çoğu oyunu crack oynarken PS5 alınca oyunlara binlerce TL harcamam gerek, bu da PS5'in kendi fiyatı üstüne her ay binlerce liralık daha masraf demek. Her ne kadar bu kadar masraflı da olsa oynamak istediklerim PS5'te var ve PC de oyun oynarken çok sıkılıyorum, sizce benim için PS5 almak mantıklı mı?
 
İstediğim her oyunu gayet güzel şekilde oynatacak bir bilgisayarım var, tek sıkıntısı depolama. Haziran'da PS5 almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorun var, benim oynamak istediğim çoğu oyun PS Plus'ta yok. TLOU part 2, GoW ragnarok birkaç örnek. PS Plus oyunlarını da oynarım ama istediklerimin çoğu yok. PC'de çoğu oyunu crack oynarken PS5 alınca oyunlara binlerce TL harcamam gerek, bu da PS5'in kendi fiyatı üstüne her ay binlerce liralık daha masraf demek. Her ne kadar bu kadar masraflı da olsa oynamak istediklerim PS5'te var ve PC de oyun oynarken çok sıkılıyorum, sizce benim için PS5 almak mantıklı mı?

PS5 almak hiçbir şekilde mantıklı değil, Xbox series varken.
 
Bana kalırsa şu an PS5 almanın tek mantıklı yanı, önümüzde ki süreçte TLOU part 3 ve GTA6 gibi oyunların çıkacak olması. Bana kalırsa başka bir alınacak yanı yok.
 
Bana kalırsa şu an PS5 almanın tek mantıklı yanı, önümüzde ki süreçte TLOU part 3 ve GTA6 gibi oyunların çıkacak olması. Bana kalırsa başka bir alınacak yanı yok.

AAA oyunları oynamayı seven biriyim TLOU oyunları da en sevdiğim oyunlardır, bu tarz oyunları oynamayı istiyorum.
 
PS5 almak şu an PC'niz varsa boş iş. Özel oyun çıkmıyor, çıkan özel oyunların neredeyse hepsi PC'de. Gelmeyen 2-3 tane var. Onları da oynamazsanız çok bir şey kaybetmezsiniz.

CD takasıyla uğraşmazsanız da oyunların fiyatı çok pahalı. PS Plus'ta oyunlar var ama illaki oyun almak isteyeceksiniz.

Tabii 1-2 yıl sonra bu söylediklerim değişir de özel oyun yağmaya başlarsa bilemem ama şu anki haliyle değmez.

Bu arada yani para sizin cebinizden çıkacak, 20 bin üstü bir para vereceksiniz. Sadece PC'de olmayan 3-4 oyun için bu para değer mi orası size kalmış.

Bir de şu Game Pass'e indie oyun dolu diyenler PS Plus'a sürekli gelen dandik oyunlara bakmıyorlar herhalde. Bırakın şu fanboyluğu. Sıktınız artık.

Hayatında sadece 3-4 oyun oynayan insanlar oyun gurmesi kesiliyor başımıza.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı