Bilgisayar oyunları artık zevk vermiyor

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Yıllardır kötü bilgisayarım vardı çalıştım çabaladım RTX 4070'li bir sistem aldım falan ama alalı 5 6 ay oluyor o zamandan beri yavaş yavaş sıkılmaya başladım, artık dışardaki hayat daha çok zevk veriyor. İşe gidiyorum spor yapıyorum yürüyüşe çıkıyorum ama bu bilgisayar oynamanın zararını şimdi görüyorum. En fazla 2 3 tane samimi arkadaşımdan başka arkadaşım yok onlarla da görüşmüyoruz yani günümün 10 saati dışarıda geçse bile bir tane arkadaşımla bile görüşmüyorum. Bu yüzden sıkılıp gene geçiyorum bilgisayarın başına ama son noktayı koyan bir kızla konuşmamdı. Konuşurken o kadar zevk aldım ki kelimelere sığdıramam ondan sonra kızla pek konuşmamaya başladım ama şu an oyunlara bakamıyorum. Bile oynamak istiyorum ama o kızla konuşurken aldığım zevk mutluluğu düşününce direk oynama hevesim kaçıyor ne düşünüyorsunuz sizde de böyle oldu mu yoksa benim sosyal ortamım olmadığı için ben mi abartıyorum?

Artık oyunlardan zevk alamaman gayet normal. Özellikle ergenlik dönemimizde o kısıtlı zamanda oyunlara bolca vakit harcayabiliyorken, yaş ilerledikçe oyunlara olan ilgi haliyle azalıyor. Her ne kadar boş vaktin bile olsa, insan o vaktini hep başka şeylere harcamak istiyor.

Artık oyunlardan zevk alamaman gayet normal. Özellikle ergenlik dönemimizde o kısıtlı zamanda oyunlara bolca vakit harcayabiliyorken, yaş ilerledikçe oyunlara olan ilgi haliyle azalıyor. Her ne kadar boş vaktin bile olsa, insan o vaktini hep başka şeylere harcamak istiyor.
+Bir de oyun sektörü ve kitlesi artık eskisi kadar iyi değil.

Ya reis kız mevzusu yüzünden konuşurken öyle zevk alıyordum ki hayata yeniden gözlerimi açmış gibiydim niye bilmiyorum kızla aram çok iyiyken kız bir anda yazmayı kesti hiç anlamadım depresyona mı girdim anlamadım şu durumdayım cidden.

WhatsApp Görsel 2024-02-07 saat 21.17.50_b886ea9b.jpg

Ya reis kız mevzusu yüzünden konuşurken öyle zevk alıyordum ki hayata yeniden gözlerimi açmış gibiydim niye bilmiyorum kızla aram çok iyiyken kız bir anda yazmayı kesti hiç anlamadım depresyona mı girdim anlamadım şu durumdayım cidden.

Eki Görüntüle 2110195

Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama kız mevzusunu kafana takma işin içinden çıkamazsın, birkaç tane arkadaş bul kendine sohbet muhabbet kafa dağıtırsın, oyun konusuna gelirsem sektör son zamanlarda çok başarılı değil bence çoğu oyun aynı gibi ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum o konuda.

Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama kız mevzusunu kafana takma işin içinden çıkamazsın, birkaç tane arkadaş bul kendine sohbet muhabbet kafa dağıtırsın, oyun konusuna gelirsem sektör son zamanlarda çok başarılı değil bence çoğu oyun aynı gibi ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum o konuda.

Ya abi 16 yaşındayım böyle şeyler için biraz daha beklemem lazım ama kıza vuruldum cidden 1 haftada hayatıma renk kattı 1 günde rengi aldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı