Bilgisayar programcılığı için iyi bilgisayar gerekli mi?

Ailem maalesef 2. el asla izin vermez. 0 olarak önerebileceğiniz bilgisayar var mı 12 13 bin bandlarında.
O zaman ekran kartı en iyi olanı almaya çalış, araştır.. 1660ti(6 gb) veya 3050 ekran kartlı laptop araştırabilirsin. Normalde 3050 tavsiye etmem ama 13.000 gibi bir paraya bulunursa iyi fiyat. Aksi halde 6 gb Vram'e sahip ekran kartları daha iyi..

15.000 e ikinci el 3060 ekran kartlı laptoplar var. Kesinlikle bu tarzda laptop al. Çünkü yazılım diye başlarsın işe sonra render gerektiren işler karşına çıkar kalırsın. Dediğimi yapman daha mantıklı. Yazılımcı bir abinden tavsiyeler :)

Al sana biraz daha yardım edeyim:

Bunlar kaçmaz..
G900?

O zaman ekran kartı en iyi olanı almaya çalış, araştır. 1660 Ti(6 GB) veya 3050 ekran kartlı laptop araştırabilirsin. Normalde 3050 tavsiye etmem ama 13.000 gibi bir paraya bulunursa iyi fiyat. Aksi halde 6 GB VRAM'e sahip ekran kartları daha iyi.

Hocam size özel olarak bir şey sormak istiyorum da ulaşabileceğim bir yer var mı?

O kombinasyonda daha ucuza varsa buyrun önerin. 4 yıl excalibur kullandım. Yüzlerce kodlama ve adobe programları kullandım. En ufak sıkıntı çıkarmadı. Elektronik eşya sıkıntıları elbette olacak ama bu komple markayı kötülemeyi gerektirmez. Casper iyi demiyorum ama parasına göre gayet ideal 😉

Ne oyun oynuyorsun? Basit oyunlar oynuyorsan Ryzen işlemcilerin GPU'ları da yeterl gelir.
Ben MSI Modern 14/15 ve ThinkPad E14/E15 öneririm.

O kombinasyonda daha ucuza varsa buyrun önerin. 4 yıl excalibur kullandım. Yüzlerce kodlama ve adobe programları kullandım. En ufak sıkıntı çıkarmadı. Elektronik eşya sıkıntıları elbette olacak ama bu komple markayı kötülemeyi gerektirmez. Casper iyi demiyorum ama parasına göre gayet ideal 😉
Siz sorun yaşamadınız diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Sorun yaşayan kişi sayısı aşırı fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı