Bilgisayar programcılığı için laptop şart mı?

Bence yurtta kalmayacaksan veya ev tutmayacaksan masaüstü toplamak daha mantıklı. Benim de laptop vardı çok ısınıyor diye laptopu anneme verip masaüstü topladım. Laptopu her gün götürmek mantıklı değil. Benim bölüm yönetim bilişim sistemleri programcılık kadar olmasa da ağırlıklı olarak bilgisayar dersleri var ama zaten laboratuvar var. İlk bilgisayar dersinde sadece ben götürmüştüm kendimi enayi gibi hissettim ağır zaten 2.5 kg falan şarj kablosuydu bilmem nesiydi derken uğraştırıcı her gün götürmek ve okulda hiç de ihtiyacım olmadı. Uzaktan eğitimde iken masaüstü topladım şimdi açılacak ama özel yurtta kalacağım için masaüstünü de götürmeyi düşünüyorum. Yani masaüstü en iyisi bence laptopa hiç gerek yok.
Hocam hangi ildesiniz acaba? Özel yurt fiyatları ne civarda bir de? Benim de işime yarayabilir. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam hangi ildesiniz acaba? Özel yurt fiyatları ne civarda bir de? Benim de işime yarayabilir. Bilgilendirirseniz sevinirim.

İzmir'de yaşar yurt var tek kişilik 26.800 2 kişili 17500 toplam. 2 dönem şeklinde alıyorlar istersen taksit de var ama bizim kredi kartı maximum faiz oluyor diye böldürmedik peşin ödedik.

@Furkan45 dediğin mantıklı ama bi' yandan da özel yurtta kalamayanlar veya tek kişilik ev/yurt kiralayamayanlar için laptop daha doğru bir tercih olacaktır. Şahsen ben bir yurtta 3-4 kişi kalsam kesinlikle masaüstü götürmem, güvenemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı