hocam telefondan python la çalışabilirsinizSıfırdan yazılıma başlamak istiyorum. Sizce PC şart mı? Ve nereden başlayayım yazılıma? B1 seviye İngilizcem var. Sizce İngilizce olarak mı
2-3 binliraya işinizi görecem bir pc toplayabilirsinizPython kodlama yapabilirsiniz PC olmadan. Ama 2. El çok pahalı olmayan ama çok ucuz da olmayan bir bilgisayar almak daha iyi olacaktır. İçine de hızlanması için Linux kurabilirsiniz. Linux'u kurunca zaten isteğiniz artıyor (bence) İngilizce kaynaklardan öğrenmeniz daha iyi olabilir.
Teoride ogrenmek icin sart degil. Ama pratik yaparken PC eksikligini oldukca hissedersin. Bir kere telefonda yazi yazmak zor. Multi tasking zor. Ekran kucuk oldugu icin gorebilecegin seylerin sayisi sinirli. Tablet olsa belki biraz daha is gorebilir ekstra bir klavyeyle ama telefonla cok cok anlamsiz bir ugras. Programlama ogrenmek istiyorsaniz, hic degilse 4-8GB rami olan 8-10k arasina satilan dandirik laptoplardan da olsa, bi laptop almak sart diye dusunuyorum ben.Sıfırdan yazılıma başlamak istiyorum. Sizce PC şart mı? Ve nereden başlayayım yazılıma? B1 seviye İngilizcem var. Sizce İngilizce olarak mı öğreneyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.