Bilgisayar programcılığı için laptop şart mı?

erkanbozdogan

Femtopat
Daha fazla  
Kendi şehrimde üniversite kazanmayı planlıyorum evde kalacağım için laptopa çok ihtiyaç duyacağımı düşünmüyorum evdeki toplama bilgisayarım işimi görür mü? Yoksa yine de i5 8 GB RAM'lı bir laptopa ihtiyaç duyarsın diyor musunuz? (2 senelik bilgisayar programcılığı.)

Lao
Kendi şehrimde üniversite kazanmayı planlıyorum evde kalacağım için laptopa çok ihtiyaç duyacağımı düşünmüyorum evdeki toplama bilgisayarım işimi görür mü? Yoksa yine de i5 8 GB RAM'lı bir laptopa ihtiyaç duyarsın diyor musunuz? (2 senelik bilgisayar programcılığı.)
Laptop şart değil bilgisayarın varsa.

Okunuduğunuz bölümün kendi bilgisayar laboratuvarındaki bilgisayar bazen bozulabiliyor veya öğrenciye yetmeyebiliyor. Bir laptopunuz olursa daha rahat bir şekilde kendi bilgisayarınızla gidersiniz sınıfa ve programlarınızı yazarsınız. Hem yazdığınız programları ders notu olarak kolay bir şekilde bilgisayarınızda saklamış olursunuz. Güzel olur.

Okulda zaten bilgisayarlar olacak ama klavyeleri fareleri rahatsız ediyor. Kendi bilgisayarın olsa dosya taşımak için daha rahat olursun ancak flash bellek taşıyarakta bu sorunu çözebilirsin. Zaten er ya da geç laptop alacaksın. Şimdi olmazsa mezuniyette.

Uygulamalı eğitimler, staj vs varsa bir müddet sonra laptop şart deyip mecbur alınıyor.

Şimdilik idare edebilirsiniz.

Okulun bilgsayar labratuvarında vardır. Oradaki bilgisayarları kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı