Bilgisayar programciligi okumak mantikli mıdır?

Mesela 40k ile bir üniversiteye girsem iyi midir?
Yazılım Mühendisliğinde en iyi devlet üniversitesi Ankara Gaziydi diye hatırlıyorum ki o da 35-40K dan falan alıyordu. ODTU-İTÜ-GAZİ gibi bir yere gitmetikden sonra çok bir fark etmez. Çünkü genelde hepsi birbirine benzeyen müfredatları takip eder. Kendini geliştirmeyeceksen hiç girme bu alana.

Yazılım mühendisliğinde en iyi devlet üniversitesi Ankara gaziydi diye hatırlıyorum ki o da 35-40kdan falan alıyordu. ODTÜ-İTÜ-gazi gibi bir yere gitmetikden sonra çok bir fark etmez. Çünkü genelde hepsi birbirine benzeyen müfredatları takip eder. Kendini geliştirmeyeceksen hiç girme bu alana.

Hocam alanım EA benim. Yazılı ağırlıklı üniversiteler hangileridir? Mezun senedeyim 6 ayda 30k yapmak gibi bir hedefim var.

Yazılım mühendisliğinde en iyi devlet üniversitesi Ankara gaziydi diye hatırlıyorum ki o da 35-40kdan falan alıyordu. ODTÜ-İTÜ-gazi gibi bir yere gitmetikden sonra çok bir fark etmez. Çünkü genelde hepsi birbirine benzeyen müfredatları takip eder. Kendini geliştirmeyeceksen hiç girme bu alana.

Hocam su an da programlamayla ugrasiyorum zaten backend uzerinde Node.js calisiyorum kendimi gelistiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı